Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > Το… κενό της Ρεάλ και η Σαν Λορέντζο

Το… κενό της Ρεάλ και η Σαν Λορέντζο

Real-Madrid-vs-San-LorenzoΗ Ρεάλ Μαδρίτης των 78 τίτλων έχει δύο κενά στην τροπαιοθήκη της. Το ένα, πάντως, δεν θα καλυφθεί ποτέ, αφού παρά τα 10 τρόπαια Τσάμπιονς Λιγκ και τα 2 Κυπέλλου UEFA, η «βασίλισσα» δεν έχει κατακτήσει το Κύπελλο Κυπελλούχων, που πλέον έχει καταργηθεί…

Το δεύτερο, ωστόσο, μπορεί να γεμίσει απόψε (21.30, OTE Sport 5), καθώς η πρωταθλήτρια Ευρώπης αντιμετωπίζει την Σαν Λορέντζο στον τελικό του Παγκόσμιου Κυπέλλου Συλλόγων στο Μαρόκο, με στόχο τον πρώτο τίτλο της στην διοργάνωση.

Η Ρεάλ έχει βεβαίως σηκώσει τρις (1960, 1998, 2002) την «κούπα» του Διηπειρωτικού, «προγόνου» του Παγκόσμιου Συλλόγων, αλλά σε «μονό» τελικό και όχι με τη σημερινή μορφή.

Η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι θα πατήσει το χορτάρι του γηπέδου στο Μαρακές μετρώντας 21 διαδοχικές νίκες σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας σκοράρει σε αυτό το σερί 79 γκολ (μ.ο. 3,76) και έχοντας δεχθεί μόλις 10 (μ.ο. 0,47)!

Όμως ο σταρ της Σαν Λορέντζο, Λεάντρο Ρομανιόλι, «προειδοποίησε» πως η ομάδα της Αργεντινής «θα μπει στο γήπεδο ”με το μαχαίρι στα δόντια”»! Προσθέτοντας ότι «θέλουμε να εκμεταλλευτούμε το πιθανό άγχος που θα έχει το μεγάλο φαβορί».

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.