Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > «ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ»: ΑΝΟΙΧΤΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ

«ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ»: ΑΝΟΙΧΤΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ

COVERΤο «ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ», που κυκλοφορεί τη Δευτέρα 5 Ιανουαρίου, προσφέρει όλη την ειδησεογραφία και τα στατιστικά για τα πρωταθλήματα του κουπονιού, έχοντας ανοιχτή γραμμή με 40 ανταποκριτές απ’ όλο τον κόσμο.

Aνοιχτούς λογαριασµούς έχουν Ρεάλ και Ατλέτικο Μαδρίτης. Πέρα από την παραδοσιακή τοπική «έχθρα», πέρσι και φέτος έχουν κοντραριστεί σε διαφορετικές διοργανώσεις. Η πρωταθλήτρια Ατλέτικο πήρε το ισπανικό Σούπερ Καπ και «άλωσε» το «Μπερναµπέου» φέτος στην Πριµέρα Ντιβιζιόν, ενώ η Ρεάλ κατέκτησε το Τσάµπιονς Λιγκ, κερδίζοντας το συγκρότηµα του Ντιέγκο Σιµεόνε στην παράταση. Ηρθε η ώρα να µονοµαχήσουν, σε διπλές αναµετρήσεις, για το Κύπελλο Ισπανίας.

Η τρίτη και τελευταία αγωνιστική των οµίλων του Κυπέλλου Ελλάδας βρίσκει τον ΠΑΟΚ µε την πλάτη στον τοίχο. Για να προκριθεί, θα πρέπει να κερδίσει στην Κέρκυρα και να είναι ευνοϊκό γι’ αυτόν το αποτέλεσµα στο άλλο µατς του οµίλου, µεταξύ του ΠΑΣ Γιάννινα και του Απόλλωνα Καλαµαριάς. Στην επόµενη φάση βρίσκονται Παναθηναϊκός, Βέροια και Αστέρας Τρίπολης, τον Φωστήρα αντιµετωπίζει ο Ολυµπιακός, ενώ η ΑΕΚ µπαίνει σε… περιπέτειες, αν ηττηθεί από τον Ατρόµητο.

Πλήρης αγωνιστική στο Καµπιονάτο, µε την αναµέτρηση Γιουβέντους – Ιντερ να ξεχωρίζει. Η «Κυρία», από το Μάρτιο του 2011 και µετά, έχει ηττηθεί µόλις δύο φορές σε σύνολο 69 εντός έδρας αγώνων για το πρωτάθληµα. Μόνο η Σαµπντόρια και η Ιντερ «απέδρασαν» νικηφόρα από το «Γιουβέντους Αρένα». Χωρίς τους Ζερβίνιο και Κεϊτά, θα παραταχθεί η Ρόµα στο Ούντινε, ενώ, σήµερα, η Λάτσιο υποδέχεται τη Σαµπντόρια, που µετρά 9 ισοπαλίες σε 16 αγωνιστικές.

Διαβάστε τις στήλες:
«ΣΤΑΥΡΟ-ΦΟΡΟΣ», με το Σταύρο Κολίλα
Δημήτρης Ανδρικόπουλος
«ΑΔΙΟΡΘΩΤΟΣ», «ΑΙΧΜΗΡΟΣ»

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.