Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > «ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ»: Παράσταση… νίκης

«ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ»: Παράσταση… νίκης

COVERΤο «ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ», που κυκλοφορεί την Παρασκευή 23 Ιανουαρίου, προσφέρει όλη την ειδησεογραφία και τα στατιστικά για τα πρωταθλήματα του κουπονιού, έχοντας ανοιχτή γραμμή με 40 ανταποκριτές απ’ όλο τον κόσμο.

Tο γεγονός των ημερών είναι αναμφίβολα οι Εθνικές Εκλογές, το αποτέλεσμα των οποίων ενδέχεται να επηρεάσει τον καθένα ξεχωριστά, άλλον περισσότερο και άλλον λιγότερο.

Αγωνιστική δράση υπάρχει πάντως και μάλιστα αρκετά έντονη, με τους αγώνες της 20ής αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ, να διεξάγονται Σάββατο και Δευτέρα. Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει εκτός τον ΟΦΗ, ο ΠΑΟΚ έχει… ρεπό (θα έπαιζε με τη Νίκη Βόλου που αποβλήθηκε από το πρωτάθλημα), ενώ ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Καλλονή.

Κόντρα με φόντο τα πλέι οφ στο Αγρίνιο μεταξύ Παναιτωλικού και Ατρομήτου, στην… πρίζα βρίσκεται ο προπονητής Στάικος Βεργέτης στον Αστέρα Τρίπολης.

Ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις περιλαμβάνει το Καμπιονάτο, με τις Λάτσιο – Μίλαν και Φιορεντίνα – Ρόμα να ξεχωρίζουν. Η Μίλαν παραπαίει, παραμένει εκτός ευρωπαϊκών θέσεων, αλλά στα δύσκολα ματς δείχνει σημάδια ζωής. Η Ρόμα… καταδιώκει την πρωτοπόρο Γιουβέντους και δοκιμάζεται από τη Φιορεντίνα, που προέρχεται από τρεις σερί νίκες σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Στην Ισπανία, οι πρωτοπόροι Ρεάλ, Μπαρτσελόνα και Ατλέτικο έχουν θεωρητικά εύκολο έργο, αντιθέτως, στη Γαλλία, Παρί και Μαρσέιγ έχουν εξόδους «κινδύνου» απέναντι σε Σεντ Ετιέν και Νις αντίστοιχα.

Επανέναρξη στο πρωτάθλημα Τουρκίας, με τρεις προπονητές να κάνουν ντεμπούτο και τη Γαλατάσαραϊ να έχει αρκετές απουσίες.

Διαβάστε τις στήλες:
«ΣΤΑΥΡΟ-ΦΟΡΟΣ», με το Σταύρο Κολίλα
«ΣΗΜΑΔΕΜΕΝΟΣ», με τον Δαυίδ Αμανατίδη
«Λάθος αποδόσεις», με τον Κώστα Φίλιο
Δημήτρης Ανδρικόπουλος
- Βαγγέλης Μελέκογλου
«HOT underDOGS», «ΑΙΧΜΗΡΟΣ», «ΛΙΟΝΤΑΡΙ»
και φυσικά την «ΤΑΜΕΙΑΚΗ ΜΗΧΑΝΗ» με προτάσεις που καλύπτουν όλο το φάσμα των αγώνων.

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.