Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > Άγνοια κινδύνου

Άγνοια κινδύνου

Soccer - Bundesliga Match - Borussia Moenchengladbach v Werder Bremen - Borussia ParkΗ δράση στα γήπεδα της Μπουντεσλίγκα επιστρέφει και το κουπόνι της Παρασκευής μας δίνει μία πρώτη «γεύση». Η Βόλφσμπουργκ υποδέχεται την πρωταθλήτρια Μπάγερν Μονάχου, ενώ στο υπόλοιπο μενού συναντάμε κυρίως παιχνίδια από Γαλλία και Ολλανδία.

H Μπάγερν είναι αήττητη στο πρωτάθλημα (14 νίκες και 3 ισοπαλίες). Παραμένει τραυματίας ο αρχηγός Λαμ (μπακ, 11 συμμ./2 γκολ).

Στην Παρί τιμωρημένος είναι ο στόπερ Τιάγκο Μότα (18 συμμ.). Φιλοξενεί τη Ρεν, στην οποία επιστρέφει ο πρώτος σκόρερ Ντεμπ (επιθετικός, 19 συμμ./7 γκολ).

Η Λα Κορούνια διαθέτει τη χειρότερη εκτός έδρας επίθεση στο πρωτάθλημα (μόλις 4 γκολ σε 9 ματς). Θα στερηθεί των υπηρεσιών του μέσου Φαρίνια (13 συμμ./1 γκολ).

Αποχώρησε από την Κλαμπ Μπριζ ο φορ Καστίγιο (8 γκολ). Διεθνής είναι ο βασικός τερματοφύλακας Ράιαν (21 συμμ.).

«Σοκ» στην Κλερμόν, καθώς τραυματίστηκε ο πρώτος σκόρερ Σααντί (επιθετικός, 21 συμμ./11 γκολ).

ΠΡΟΤΑΣΗ
Δεν μας επηρεάζει η ήττα της Σοσό από την Τρουά, άλλωστε ήρθε μετά από 15 αγωνιστικές που διατηρούσε το αήττητο. Αδύναμη εκτός η Αρλ, ευκαιρία να επανέλθουν στις επιτυχίες οι γηπεδούχοι. Η Βαγιεκάνο παίζει με άγνοια κινδύνου απέναντι σε οποιοδήποτε αντίπαλό, βαθμούς ψάχνει η Λα Κορούνια, πιθανό το over, κάτι που ισχύει και για το Τραμπζονσπόρ – Καισερισπόρ με την γηπεδούχο να έχει 12 over στα τελευταία 13 ματς.

101 ΤΡΑΜΠ/ΣΠΟΡ – ΚΑΙΣΕΡΙΣΠΟΡ OVER 1,50
108 ΣΟΣΟ -ΑΡΛ 1 2,00
121 ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ – ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ OVER 1,80

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.