Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > «ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ»: Κό(λ)πα Ιτάλια

«ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ»: Κό(λ)πα Ιτάλια

COVERΤο «ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ», που κυκλοφορεί την Τρίτη 3 Φεβρουαρίου, προσφέρει όλη την ειδησεογραφία και τα στατιστικά για τα πρωταθλήματα του κουπονιού, έχοντας ανοιχτή γραμμή με 40 ανταποκριτές απ’ όλο τον κόσμο.

Το μεσοβδόμαδο στοιχηματικό πρόγραμμα μπορεί να μην είναι μεγάλο σε ποσότητα, υπάρχουν όμως αρκετές ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις, σε μία σειρά από διοργανώσεις. Δύο εισιτήρια για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ιταλίας ψάχνουν… κάτοχο. Η Ρόμα υποδέχεται τη Φιορεντίνα και η Νάπολι την Ιντερ, με τις νικήτριες να συναντούν τη Γιουβέντους και τη Λάτσιο αντίστοιχα.

Μετά τη νίκη επί της Βέροιας, ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Ατρόμητο, στο τελευταίο «εμπόδιο» πριν την κρίσιμη αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Ο Δικέφαλος του Βορρά δοκιμάζεται στο Ηράκλειο από τον ΟΦΗ, αν και δεν είναι σίγουρο πως το παιχνίδι θα διεξαχθεί, λόγω των γνωστών προβλημάτων των Κρητικών

. Υπό πίεση βρίσκονται οι προπονητές σε Λεβαδειακό, Αστέρα Τρίπολης και Πλατανιά, έπειτα από τα πρόσφατα αρνητικά αποτελέσματα.

Εμβόλιμη αγωνιστική στη Γερμανία, όπου η Μπάγερν συναντά τη Σάλκε με στόχο να… ξεπλύνει την «ντροπή» από τη βαριά ήττα στο Βόλφσμπουργκ. Στην Ολλανδία, περίοδο αγωνιστικής κρίσης περνά ο Αγιαξ, προέρχεται από διαδοχικά αρνητικά αποτελέσματα και έχει μείνει 9 βαθμούς πίσω από την Αϊντχόφεν, στη μάχη του τίτλου.

Στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής, Γκάνα και Ακτή Ελεφαντοστού «σοβαρεύτηκαν», προκρίθηκαν με επιβλητικές νίκες στα ημιτελικά και δεν αποκλείεται να κοντραριστούν μεταξύ τους για το τρόπαιο, στον τελικό.

Διαβάστε τις στήλες:
«ΣΤΑΥΡΟ-ΦΟΡΟΣ», με το Σταύρο Κολίλα
«ΣΗΜΑΔΕΜΕΝΟΣ», με τον Δαυίδ Αμανατίδη
«Λάθος αποδόσεις», με τον Κώστα Φίλιο
Δημήτρης Ανδρικόπουλος
«ΑΙΧΜΗΡΟΣ», «HOT underDOGS»
και φυσικά την «ΤΑΜΕΙΑΚΗ ΜΗΧΑΝΗ» με προτάσεις που καλύπτουν όλο το φάσμα των αγώνων.

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.