Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > «ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ»: Γύρω-γύρω ΟΛΟΙ και στη… ΜΕΣΙ η Μπάρτσα

«ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ»: Γύρω-γύρω ΟΛΟΙ και στη… ΜΕΣΙ η Μπάρτσα

COVERΤο «ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ», που κυκλοφορεί την Τρίτη 10 Φεβρουαρίου, προσφέρει όλη την ειδησεογραφία και τα στατιστικά για τα πρωταθλήματα του κουπονιού, έχοντας ανοιχτή γραμμή με 40 ανταποκριτές απ’ όλο τον κόσμο.

Τα πρωταθλήματα στις επαγγελματικές κατηγορίες της Αγγλίας, κυριαρχούν στο μεσοβδόμαδο πρόγραμμα. Στην Πρέμιερ Λιγκ η Τσέλσι, διέρυνε τη διαφορά από την ντεφορμέ Μάνστεστερ Σίτι στους 7 βαθμούς και έχει αποκτήσει σημαντικό προβάδισμα για την κατάκτηση του τίτλου. Το ενδιαφέρον πλέον εστιάζεται στις ευρωπαϊκές θέσεις, με 6 ομάδες (3η-8η θέση) να βρίσκονται σε απόσταση 8 βαθμών. Σε κρίσιμο παιχνίδι, η Τότεναμ, που έχει «χτυπήσει» φόρμα εσχάτως και προέρχεται από νίκη στο ντέρμπι με την Αρσεναλ, υποδέχεται την ανεβασμένη Λίβερπουλ (αήττητη για 8 αγωνιστικές).

Τις 9 σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις έφτασε η Μπαρτσελόνα, με τον Μέσι να θυμίζει παλιές εποχές

και να την οδηγεί στις επιτυχίες. Μετά τον αποκλεισμό των Ρεάλ και Ατλέτικο έχει τον πρώτο λόγο στο Κύπελλο, απέναντι στη Βιγιαρεάλ, σε διπλούς αγώνες για τα ημιτελικά. Μπιλμπάο – Εσπανιόλ το άλλο ζευγάρι.

Κάτι λιγότερο από δύο χρόνια έχουν περάσει από τότε που συναντήθηκαν τελευταία φορά, ΑΕΚ και Ολυμπιακός. Η κλήρωση των προημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας τους έφερε αντιμέτωπους, με την Ενωση να θέλει να αποδείξει πως είναι έτοιμη να επιστρέψει στο προσκήνιο, ενώ ο Ολυμπιακός έπειτα από την ισοπαλία στην Τούμπα, θέλει να συνεχίσει επιτυχώς τον αγωνιστικό Γολγοθά που έχει να δώσει το Φεβρουάριο (αντιμετωπίζει την Ντνιέπρ για το Γιουρόπα Λιγκ και τον Παναθηναϊκό για το πρωτάθλημα).

Διαβάστε τις στήλες:
«ΣΤΑΥΡΟ-ΦΟΡΟΣ», με το Σταύρο Κολίλα
Δημήτρης Ανδρικόπουλος
«ΑΙΧΜΗΡΟΣ», «ΛΙΟΝΤΑΡΙ», «HOT underDOGS»
και φυσικά την «ΤΑΜΕΙΑΚΗ ΜΗΧΑΝΗ» με προτάσεις που καλύπτουν όλο το φάσμα των αγώνων.

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.