Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > «ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ»: Τώρα η μπάλα… καίει

«ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ»: Τώρα η μπάλα… καίει

COVERΤο «ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ», που κυκλοφορεί την Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου, προσφέρει όλη την ειδησεογραφία και τα στατιστικά για τα πρωταθλήματα του κουπονιού, έχοντας ανοιχτή γραμμή με 40 ανταποκριτές απ’ όλο τον κόσμο.

Πρωτάθληµα µε 30 (τριάντα) οµάδες! Δεν πρόκειται για τυπογραφικό λάθος, τόσες περιλαµβάνει το… ανανεωµένο πρωτάθληµα Αργεντινής, το οποίο εκκινεί την Παρασκευή και θα µας κάνει… παρέα τους επόµενους εννέα µήνες. Το µεγαλόπνοο σχέδιο του µακαρίτη, Χούλιο Γκροντόνα, γίνεται πράξη και το «ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ» θα προσπαθήσει να σας αποκαλύψει κάθε πτυχή των κανονισµών και του ρεπορτάζ, ώστε να οδηγηθείτε στο ταµείο.

Από ‘κει και πέρα, στη Σούπερ Λιγκ, ο Ολυµπιακός είδε τους «Δικέφαλους», ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, να σταµατούν το νικηφόρο σερί του εντός των συνόρων και τώρα υποδέχεται τον Εργοτέλη. Ουδείς διαφωνεί στο ότι είναι το ακλόνητο φαβορί, αλλά οι Πειραιώτες µπαίνουν σε ένα αγωνιστικό «τούνελ» που περιλαµβάνει σταθερά δύο µατς ανά εβδοµάδα, κάτι που σηµαίνει ότι, πλέον, δεν υπάρχουν εύκολοι αντίπαλοι.

Ο Παναθηναϊκός πηγαίνει στην Κρήτη για να αντιµετωπίσει τον ΟΦΗ, τη µοναδική οµάδα του ελληνικού πρωταθλήµατος που πέρασε νικηφόρα από το «Απόστολος Νικολαΐδης». Σαφώς πιο δύσκολη αποστολή, σε σύγκριση µε τους δύο «αιώνιους», έχει ο ΠΑΟΚ, ο οποίος δοκιµάζεται στο Περιστέρι, απέναντι στον Ατρόµητο του Νίκου Νιόπλια.

Το τρέχον τριήµερο διεξάγεται και η φάση των «16» του Κυπέλλου Αγγλίας. Μετά τους αποκλεισµούς των Τσέλσι και Μάντσεστερ Σίτι, τα φαβορί είναι… υποψιασµένα!

Διαβάστε τις στήλες:
«ΣΤΑΥΡΟ-ΦΟΡΟΣ», με το Σταύρο Κολίλα
«ΣΗΜΑΔΕΜΕΝΟΣ», με τον Δαυίδ Αμανατίδη
«Λάθος αποδόσεις», με τον Κώστα Φίλιο
Δημήτρης Ανδρικόπουλος
Βαγγέλης Μελέκογλου
«HOT underDOGS», «ΑΙΧΜΗΡΟΣ», «ΛΙΟΝΤΑΡΙ»
και φυσικά την «ΤΑΜΕΙΑΚΗ ΜΗΧΑΝΗ» με προτάσεις που καλύπτουν όλο το φάσμα των αγώνων.

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.