Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > «ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ»: ΩΡΑ ΝΤΕΡΜΠΙ

«ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ»: ΩΡΑ ΝΤΕΡΜΠΙ

COVERΤο «ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ», που κυκλοφορεί την Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου, προσφέρει όλη την ειδησεογραφία και τα στατιστικά για τα πρωταθλήματα του κουπονιού, έχοντας ανοιχτή γραμμή με 40 ανταποκριτές απ’ όλο τον κόσμο.

Συνεχίζεται ο εμπλουτισμός του κουπονιού του ΟΠΑΠ. Μετά τη Γ’ Γερμανίας, που συμπεριλήφθηκε στο πρόγραμμα πριν από 2 εβδομάδες, σειρά παίρνουν τα πρωταθλήματα της Ουρουγουάης και της Αυστραλίας. Το πρώτο, βρίσκεται στη δεύτερη αγωνιστική του Κλαουσούρα (2ος γύρος), ενώ οι Αυστραλοί έχουν μπει στην τελική ευθεία, με τις 17 από τις 25 συνολικά αγωνιστικές να έχουν ήδη διεξαχθεί. Πέραν αυτών, «ξυπνά» από τη χειμερία νάρκη το πρωτάθλημα Δανίας, όπου η Κοπεγχάγη φιλοδοξεί να καλύψει το χάντικαπ 8 βαθμών από την πρωτοπόρο Μίντιλαντ.

Ωρα… ντέρμπι και αποδείξεων στη Σούπερ Λίγκα. Ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί τον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο, με στόχο τη νίκη, τη μείωση της μεταξύ τους διαφοράς στους 3 βαθμούς και τη διεκδίκηση του τίτλου. Από την άλλη, οι «ερυθρόλευκοι» προέρχονται από διαδοχικές αναμετρήσεις σε τρεις διοργανώσεις και το ταξίδι στο Κίεβο για το ματς με την Ντνιεπρ (Γιουρόπα Λιγκ).

Χωρίς τους Ρατς και Αθανασιάδη, αλλά με 3.000 οπαδούς θα ταξιδέψει στη Βέροια ο ΠΑΟΚ, με την τοπική ομάδα να έχει 4 τιμωρημένους. Ξανά στο γήπεδο του ΟΦΗ θα αγωνιστεί ο Εργοτέλης, ενώ την πρώην ομάδα του, τον Πανιώνιο, αντιμετωπίζει ο προπονητής του Λεβαδειακού, Ακης Μάντζιος.
«Ζόρικες» εξορμήσεις για Αρσεναλ και Λίβερπουλ στην Πρέμιερ Λιγκ, με τη μάχη των ευρωπαϊκών θέσεων να έχει «πάρει φωτιά».

Διαβάστε τις στήλες:
«ΣΤΑΥΡΟ-ΦΟΡΟΣ», με το Σταύρο Κολίλα
«ΣΗΜΑΔΕΜΕΝΟΣ», με τον Δαυίδ Αμανατίδη
«Λάθος αποδόσεις», με τον Κώστα Φίλιο
Δημήτρης Ανδρικόπουλος
Βαγγέλης Μελέκογλου
«HOT underDOGS», «ΑΙΧΜΗΡΟΣ», «ΛΙΟΝΤΑΡΙ», «ΓΚΑΛΗΣ»
και φυσικά την «ΤΑΜΕΙΑΚΗ ΜΗΧΑΝΗ» με προτάσεις που καλύπτουν όλο το φάσμα των αγώνων.

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.