Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > Ισορροπημένο το ντέρμπι…

Ισορροπημένο το ντέρμπι…

pao-osfpΤο ντέρμπι των «αιωνίων» δεσπόζει από το πρόγραμμα της 25ης αγωνιστικής. «Υποψιασμένοι» οι Μπουκ για τα καλά, αφού το σετ αποδόσεων για πρώτη φορά τα τελευταία χρόνια, είναι μοιρασμένο σχεδόν στα ίσια.

Το σίγουρο είναι ένα. Αν ο Παναθηναϊκός κερδίσει, ακόμα και να χάσει το πρωτάθλημα, θα κάνει ευτυχισμένο τον κόσμο του. Οι «γαύροι» από την άλλη, δεν τους λέει και τίποτα το να κατακτήσει η ομάδα τους ακόμα ένα τίτλο, χωρίς να έχει «τελειώσει» τον μισητό αντίπαλο!

Είναι δεδομένο ότι ο Ολυμπιακός έχει πιο γεμάτο ρόστερ από τους αντιπάλους του, αλλά η διαφορά ποιότητας δεν είναι τεράστια. Με τη διαφορά εσόδων που έχει η ερυθρόλευκη Π.Α.Ε., θα έπρεπε οι άλλοι να μη κατεβαίνουν καν στο γήπεδο. Τα πράγματα όμως είναι διαφορετικά…

Οι γηπεδούχοι βαθμολογικά, το θέλουν περισσότερο το παιχνίδι. Λογικά θα προσπαθήσουν να πιέσουν από το πρώτο δευτερόλεπτο τον Ολυμπιακό, και γιατί η Λεωφόρος στην αρχή θα «βράζει», αλλά και για να μπορέσουν να στήσουν τον αντίπαλό τους από νωρίς στο «τοίχο» εκμεταλλευόμενοι την κούραση – κυρίως ψυχολογική – που θα έχουν οι ερυθρόλευκοι ως κληρονομιά από τα τελευταία «στραβά» αποτελέσματα.

Το πλεονέκτημα του Ολυμπιακούβρίσκεται στα χαφ, όμως η ομάδα έχει από την αρχή της σεζόν, πολλές αδυναμίες στην άμυνα και ο ερχομός του Σαντάνα, όχι μόνο δεν έλυσε το πρόβλημα, αντιθέτως το μεγέθυνε!

Η παράδοση με γηπεδούχο τον Παναθηναϊκό «λέει» 15 νίκες για τους πράσινους, 16 για τους ερυθρόλευκους και 24 ισοπαλίες. Τα φετινά αριθμητικά δεδομένα «λένε» ότι ο Παναθηναϊκός σκοράρει κατά Μ.Ο. 1.8 γκολ και δέχεται 0.8 τέρματα ανά αγώνα. Ο Ολυμπιακός πετυχαίνει κατά Μ.Ο. 2.3 γκολ και η άμυνά του παραβιάζεται 0.6 φορές κατά Μ.Ο. ανά παιχνίδι.

Στοιχηματικά όλα τα σημεία είναι μέσα στο παιχνίδι και όλα κατά την εκτίμησή μου «παίζουν» με τις ίδιες πιθανότητες. Ως εκ τούτου, επιλέγω εκείνο το οποίο πληρώνει και καλύτερα. Ποντάρισμα: Χ @3.25

ΥΓ Για περαιτέρω … ακολουθήστε μας στο facebook, κάνοντας Like στη σελίδα της στήλη (Bet With Loxagos)

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ γι’ αυτό το κουπόνι:
Κύπελλο Σουηδίας: Κάτι σαν επίσημα… «φιλικά»

 

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.