Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > Πολλά γκολ στο «Σαν Πάολο»

Πολλά γκολ στο «Σαν Πάολο»

seriea1314_napoli-sassuoloΤο βράδυ της Πέμπτης η Νάπολι συνέτριψε την Τραζμπζονσπόρ μέσα στη Τουρκία με 4-0, οπότε το μυαλό όλων στην ομάδα, μόνο στον επαναληπτικό δεν μπορεί να είναι! Σημαντική η απουσία του Ιγκουαίν για τον Μπενίτεθ, όμως το ρόστερ είναι τέτοιο που η όποια απουσία παίκτη, δεν μπορεί να «φανεί».

Είναι δεδομένη η ποιότητα της Σασουόλο από τη μέση και μπροστά. Θεωρώ ότι μπορεί να κάνει τη «ζημιά» μέσα στο Σαν Πάολο. «Επιθετικά έχουμε πολλές λύσεις, όμως προβληματίζομαι για την άμυνα, γιατί οι επιλογές μου είναι περιορισμένες» δήλωσε μεταξύ άλλων, ο προπονητής της Σασσουόλο.

Στον ειδικό πίνακα με τα όβερ, εντός έδρας η Νάπολι βρίσκεται στη 1η θέση αφού στα παιχνίδια της σημειώνονται κατά Μ.Ο. 3.9 γκολ ανά παιχνίδι. Εκτός έδρας η Σασουόλο βρίσκεται στη 3η θέση του σχετικού πίνακα με τα εκτός έδρας όβερ. Στα παιχνίδια της σημειώνονται κατά Μ.Ο. 3.2 τέρματα.

Η Νάπολι μετράει έξι γκολ/γκολ στα τελευταία εφτά παιχνίδια της, ενώ το συγκεκριμένο σημείο η Σασουόλο το «πληρώνει» εδώ και έντεκα σερί αγώνες! Τα αριθμητικά δεδομένα, αλλά και η πρόσφατη αγωνιστική συμπεριφορά των δύο ομάδων, με οδηγούν στο όβερ 2.5 γκολ…

ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ
Νάπολι – Σασουόλο   όβερ 2.5 γκολ (1.65)

 

ΥΓ Για περαιτέρω … ακολουθήστε μας στο facebook, κάνοντας Like στη σελίδα της στήλη (Bet With Loxagos)

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.