Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > Μάχες για τα αστέρια

Μάχες για τα αστέρια

UEFA-Champions-LeagueΟι πρώτοι αγώνες των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ, Μάντσεστερ Σίτι – Μπαρτσελόνα και Γιουβέντους – Ντόρτμουντ ξεχωρίζουν στο σημερινό κουπόνι.

«Πλήγμα» για την Μάντσεστερ Σίτι η απουσία του ηγετικού μέσου Τουρέ. Οι «Πολίτες» σημείωσαν Over στα 3 από τα 4 πιο πρόσφατα ματς στην Ευρώπη.

Ανεβασμένη η Ντόρτμουντ, προέρχεται από 3 σερί νίκες στο πρωτάθλημα. Τραυματίες είναι οι μέσοι Μπέντερ (5/0), Κελ (4/0) και Γκόσκροϊτς (4/0).

Η Σέφιλντ Γουένσντεϊ ταξίδεψε στην έδρα της Μίλγουολ χωρίς τον βασικό τερματοφύλακα Γουέστγουντ και τον αρχηγό Λούβενς (μέσος, 26/0).

Με σημαντικές απουσίες και η Μπόλτον απέναντι στη Μίντλεσμπρο. Τραυματίστηκαν οι Λόνεργκαν (βασικός γκολκίπερ), Ριμ (στόπερ, 31/0) και Ντέιβις (επιθετικός, 21/4).

Η αναμέτρηση του Κόπα Λιμπερταδόρες, Εμελεκ – Δε Στρόνγκεστ θα διεξαχθεί στο ουδέτερο «Χοκάι», το οποίο απέχει 187 χλμ. από τη φυσική έδρα της γηπεδούχου.

Με δύο over και μία πιθανή ισοπαλία θα πορευθούμε σήμερα. Ξεκίνημα από το Τσάμπιονς Λιγκ, όπου θα ζητήσουμε πάνω από 2,5 γκολ στο ματς Σίτι – Μπαρτσελόνα. Με ηθικό οι «Πολίτες» μετά το 5-0 επί της Νιουκάστλ, να αποδείξουν ότι είναι φαβορί για την κούπα οι Ισπανοί, παρά την ήττα – σοκ από τη Μάλαγα στην Πριμέρα. Η Γουλβς μετά την πεντάρα επί της Ρόδεραμ, μπορεί να κάνει ένα ακόμα over με αντίπαλο τη Φούλαμ, ενώ το ρίσκο θα το πάρουμε με την ισοπαλία στο ματς της Μπράιτον με την ανεβασμένη εσχάτως Λιντς.

103 ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Σ – ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ OVER 1,50
105 ΓΟΥΛΒΣ – ΦΟΥΛΑΜ OVER 1,60
111 ΜΠΡΑΙΤΟΝ – ΛΙΝΤΣ Χ 3,20

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.