Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > Φέρνουν μόνο όβερ…

Φέρνουν μόνο όβερ…

333477_heroaΤο δεύτερο πακέτο των πρώτων αγώνων της φάσης των «16» του Champions League, αλλά και τους επαναληπτικούς του Europa League έχουμε αυτή την εβδομάδα στο μενού μας.  Το παιχνίδι με το μεγαλύτερο τζίρο, είναι αυτό της Μάντσεστερ Σίτι κόντρα στη Μπαρτσελόνα. Το 70% των χρημάτων εκεί, πηγαίνει προς το «διπλό», ενώ πτώση παρουσιάζει και το όβερ, καθώς έχει συγκεντρώσει πάνω του περισσότερα χρήματα απ’ αυτά που περίμεναν οι Μπουκ.

Το στοιχηματικό ενδιαφέρον της στήλης θα επικεντρωθεί γι’ απόψε, μόνο στην αναμέτρηση του Τορίνο. Γιουβέντους και Ντόρτμουντ θα βρεθούν αντιμέτωπες για όγδοη φορά στην ιστορία τους, με τελευταία την επικράτηση της Ντόρτμουντ στον τελικό του Champions League της σεζόν 1996-97, με σκορ 3-1.

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ – ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ   OVER 2.5 (2.25)
Αν το παιχνίδι γινόταν πριν δυο βδομάδες, θα βάζαμε «σπίτια» πάνω στον άσο. Τα πράγματα όμως τώρα είναι διαφορετικά. Η Γιουβέντους κάνει πολύ εύκολα λάθη στην άμυνα, όπως φάνηκε στους τελευταίους τρεις αγώνες της στην Ιταλία, ενώ την ίδια στιγμή η Ντόρτμουντ πέτυχε τρεις σερί νίκες στη Γερμανία σημειώνοντας 10 γκολ σ’ αυτά τα ματς! Θεωρώ ότι ο Κλοπ θα επιδιώξει η ομάδα του να σκοράρει στην Ιταλία και βάση της πρόσφατης αγωνιστικής συμπεριφοράς, τόσο της ομάδας του, όσο και της αντιπάλου του, θα τα καταφέρει. Από την άλλη όμως θεωρώ ότι δύσκολα οι Γερμανοί θα κρατήσουν το μηδέν στην άμυνα καθώς η Γιουβέντους διαθέτει από τη μέση και μπροστά ποιοτική ομάδα. Στα τελευταία πέντε εντός έδρας, έχει σκοράρει 17 γκολ! Μαζί μας και η προϊστορία η οποία «λέει», ότι Γιουβέντους και Ντόρτμουντ όποτε έχουν βρεθεί στο παρελθόν αντιμέτωπες, «πλήρωσαν» στα πολλά γκολ (7/7 όβερ έχουν)! Τα έξι από τα επτά μάλιστα παιχνίδια μεταξύ τους, έστειλαν στο ταμείο και το «G/G»

ΥΓ Για περαιτέρω … ακολουθήστε μας στο facebook, κάνοντας Like στη σελίδα της στήλη (Bet With Loxagos)

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.