Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > Με «μπαλώματα» στην Αγγλία

Με «μπαλώματα» στην Αγγλία

Arsenal-vs-City-celebration-800x504Στην Αγγλία και στο «Έμιρεϊτς» τα βλέμματα της στήλης σήμερα, εκεί όπου η Άρσεναλ φιλοξενεί τη Μονακό στο πρώτο παιχνίδι της φάσης των «16» του Champions League.

Αυτή τη στιγμή, το συγκεκριμένο παιχνίδι βρίσκεται στη κορυφή του πίνακα με τους μεγαλύτερους τζίρους στην αγορά και μάλιστα με μεγάλη διαφορά από το δεύτερο (Λεβερκούζεν-Ατλέτικο Μ.). Ο άσος παρουσιάζει μικρές ανοδικές τάσεις, όμως εκεί που εντοπίζεται σοβαρή μεταβολή των τιμών, είναι στις επιλογές under/over, με τα λίγα γκολ, όπως δείχνει η αγορά, να έχουν τη τιμητική τους από τους παίκτες και κατά συνέπεια να υποχωρεί η τιμή τους.

ΑΡΣΕΝΑΛ – ΜΟΝΑΚΟ  1 @1.55
Οι γηπεδούχοι βρίσκονται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση. Τρέχουν ένα σερί τριών νικηφόρων παιχνιδιών στην Πρέμιερ, ενώ εντός έδρας μετρούν έξι σερί νίκες με απολογισμό τερμάτων 17-3. Σημαντικές απουσίες για τον Βενγκέρ δεν υπάρχουν, οπότε ο αλσατός προπονητής θα παρατάξει ότι καλύτερο διαθέτει, με σκοπό να πάρει ένα καλό προβάδισμα πρόκρισης.  Για την ακρίβεια, απουσιάζουν πολλοί παίκτες, όμως οι «κανονιέρηδες» έχουν μάθει να αγωνίζονται φέτος έτσι…
Το στυλ παιχνιδιού της Μονακό, γνωστό! 4-3-3 παίζει ο Ζαρντίμ, με την τετράδα να βρίσκεται μέσα στη μικρή περιοχή της ομάδας του, την τριάδα στο σημείο του πέναλτι και οι υπόλοιποι τρεις, γύρω-γύρω από τη μεγάλη περιοχή! Στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση μετράει 6/6 under και Ν/G. Εκτός έδρας η Μονακό στη Γαλλία, έχει 7/7 under τελευταία, τα 6 εκ των οποίων πλήρωσαν και στο N/G.
Στοιχηματικά «επενδύω» στον άσο! Όσο και αντιποδόσφαιρο να παίξει ο Ζαρντίμ, οι παίκτες του Βενγκέρ πιστεύω ότι στη καλή αγωνιστική κατάσταση που είναι, μπορούν να  βρουν τη λύση! Από τη στιγμή μάλιστα που οι φιλοξενούμενοι θα παραταχθούν με πολλά «μπαλώματα» στην Αγγλία, μιας και θα έχουν σημαντικότατες απουσίες στα μετόπισθεν και στα χαφ, ο άσος δείχνει στα μάτια μου «δώρο».

@@@ Ρίχνοντας μια ματιά στην αγορά, σας παρουσιάζω τα σημεία τα οποία έχουν πάρει πάνω τους μπόλικο χρήμα, με αποτέλεσμα οι Μπουκ να «υποχρεωθούν» να τρέξουν στα κομπιουτεράκια τους και να διορθώσουν τις τιμές. Τα σημεία είναι: Το «G/G» στο Σαφχάουζεν-Κιάσο, το «Χ2» της Ατλέτικο, το «over» στο Εστουντιάντες-Μπαρτσελόνα, το «under» στο Άρσεναλ-Μονακό και ο «1» της Ροβανιέμι.

Για τα περαιτέρω… ακολουθήστε τη στήλη στο Facebook (Bet With Loxagos)

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.