Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > Η σκυτάλη στο Γιουρόπα

Η σκυτάλη στο Γιουρόπα

Europa-League-Ball-2010Μετά το Τσάμπιονς Λιγκ η σκυτάλη περνάει στο Γιουρόπα, με τις ρεβάνς των «32» της διοργάνωσης. Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Ντνιεπρ, με στόχο ν’ ανατρέψει το 2-0.

Στον Ολυμπιακό τιμωρημένος είναι ο μέσος Μανιάτης, ενώ παραμένουν τραυματίες οι Φουστέρ (μέσος) και Μποτία (αμυντικός).

Η αναμέτρηση Λέγκια – Αγιαξ θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών, λόγω τιμωρίας της γηπεδούχου για ρατσιστική συμπεριφορά των οπαδών της.

Με απουσίες η Μπεσίκτας. Τιμωρημένοι είναι οι Γκιουλούμ (στόπερ, 7/0) και Μότα (μπακ, 11/0), ενώ τραυματίας ο βασικός τερματοφύλακας Ζενγκίν.

Χωρίς τρεις σημαντικούς παίκτες και η Ντιναμό Κιέβου. Τιμωρημένοι είναι ο πρώτος σκόρερ Γιαρμολένκο και οι πολύτιμοι μέσοι Μπελχαντά, Σίντορτσουκ.

Στη… σκιά των επεισοδίων του πρώτου αγώνα η αναμέτρηση Φέγενορντ – Ρόμα. Με προβλήματα οι γηπεδούχοι, εκτός τέθηκαν οι βασικοί χαφ Γουίλκσιρ και Ιμερς.

Υπάρχουν αρκετά και λογικά φαβορί σημεία σήμερα στο κουπόνι. Θα αποφύγουμε τις χαμηλές αποδόσεις, πηγαίνοντας σε δύο μεσαία σημεία και ένα ρίσκο με ισοπαλία. Η ήττα στην Ισπανία αναγκάζει τη Γκλάντμπαχ να βγει μπροστά με στόχο την ανατροπή του 0-1. Χωρίς κόσμο στις κερκίδες, αλλά καλή ομάδα η Λέγκια παίζει φουλ επίθεση, θα πάμε στο over στη ρεβάνς με τον Αγιαξ. Δύσκολα θα αναδειχθεί νικητής στο Φέγενορντ – Ρόμα.

149 ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ – ΣΕΒΙΛΛΗ 1 2,10
151 ΛΕΓΚΙΑ – ΑΓΙΑΞ OVER 1,80
162 ΦΕΓΕΝΟΡΝΤ – ΡΟΜΑ Χ 3,20

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.