Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > Λίγα γκολ στο «Φριτς Βάλτερ»

Λίγα γκολ στο «Φριτς Βάλτερ»

csm_150226_Vorbericht_FCK-SGF_2019b30aa8Νέο κουπόνι από σήμερα στα χέρια μας, γεμάτο «υποσχέσεις» ως συνήθως, αλλά και πιο πλούσιο σε επιλογές αφού σ’ αυτό έχει προστεθεί και η Ekstraklasa της Πολωνίας.

Από αυτό, το πλούσιο κουπόνι, θα απουσιάζει η ελληνική Σουπερλίγκα. Την απόφαση αυτή την πήραν οι άνθρωποι που επιλέξαμε να μας εξουσιάζουν! Αυτοί οι οποίοι θα έσκιζαν το μνημόνιο και τώρα προσπαθούν να πείσουν και τον εαυτό τους ότι τα κατάφεραν! Καμία έκπληξη δε μου προκαλεί η απόφασή τους. Η διακοπή του πρωταθλήματος «βολεύει» να περάσουμε στο ντούκου τη σφαλιάρα που φάγαμε από τους Ευρωπαίους νταβατζηδες.

Η απόφαση αυτή με μπέρδεψε λιγάκι… Δηλαδή τι θέλουμε; Να λύσουμε το πρόβλημα της βίας στα γήπεδα συνολικά ή ειδικά μόνο στο ποδόσφαιρο; Γιατί έχουμε διακοπή στο ποδόσφαιρο και όχι σ’όλα τα αθλήματα; Μήπως ξεχνάμε σε ποια αθλήματα έχουν γίνει τα χειρότερα ραντεβού των κάφρων ; Πάντως όχι στο ποδόσφαιρο!

Η αγορά σήμερα παίζει Μπάγερν, Μαρσέιγ, Εσπανιόλ και Γαλατασαράι. Στα ανταλλακτήρια πάντως και ειδικά σ’αυτό της Βetfair οι παίκτες δεν δείχνουν να δίνουν και μεγάλη σημασία στα σημερινά παιχνίδια. Αυτό το λέω γιατί στη λίστα αγώνων με τους 10 μεγαλύτερους τζίρους, βρίσκονται μόλις 4 σημερινά παιχνίδια.

ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ

KΑΪΖΕΡΣΛΑΟΥΤΕΡΝ – ΓΚΡΟΪΤΕΡ Φ.   N/G @1.65 
Κουράζεσαι να κοιτάς τις δύο ομάδες να αγωνίζονται. Δυσκολεύονται να δημιουργήσουν φάσεις στις αντίπαλες εστίες και βασικός τους στόχος είναι να μη δεχθούν γκολ. Έξι σερί άντερ 2.5 γκολ η Καϊζερσλάουτερν. Εντός έδρας, κράτησε το μηδέν πίσω στα εφτά από τα εννιά τελευταία παιχνίδια της. Η  Γκρόιτερ Φιρτ από την άλλη, μετράει οκτώ σερί άντερ, όλα N/G, ενώ εκτός έδρας αμφίσκορο αποτέλεσμα έχει «φέρει» μόλις δύο φορές στα εφτά τελευταία.

YΓ. Καλοδεχούμενες οι νέες κατηγορίες στο κουπόνι του ΟΠΑΠ, όμως κύριοι εκεί στο Κηφισό, οι παίκτες δεν περιμένουν νέες προσθήκες πρωταθλημάτων, αλλά καλύτερες συνθήκες στοιχηματισμού.  Χαμηλώστε τη γκανιότα, αφαιρέστε τις τριάδες, δώστε περισσότερα ειδικά στοιχήματα σε όλα τα παιχνίδια, βγάλτε νωρίτερα τα κουπόνια…

Για τα περαιτέρω… ακολουθήστε τη στήλη στο Facebook (Bet With Loxagos)

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.