Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > Αμφίρροπες μάχες

Αμφίρροπες μάχες

caicedoΤο σημερινό κουπόνι περιλαμβάνει αμφίρροπες μάχες, με μία νέα άφιξη. Για πρώτη φορά στο κουπόνι του ΟΠΑΠ συναντάμε αγώνες από το πρωτάθλημα Πολωνίας.

Η Εσπανιόλ «μετράει» 3 σημαντικές επιστροφές. Ο λόγος για τον πρώτο σκόρερ Γκαρθία (φορ, 22/9), τον μέσο Σάντσεθ (21/2) και τον στόπερ Κολότο (19/1).

Στην Κόρδοβα είχαμε κρούσμα απειθαρχίας από 4 παίκτες. Συγκεκριμένα ξενύχτησαν μετά την ήττα 2-1 από τη Βαλένθια και ενώ είχαν προπόνηση την επόμενη μέρα.

Στη Γαλατάσαραϊ θα προστατευτεί ο πρώτος σκόρερ Γιλμάζ (επιθετικός, 13 γκολ), ενόψει του ντέρμπι με τη Φενέρ. Είναι αήττητη 11 αγωνιστικές (9-2-0).

«Παρελθόν» αποτελεί από τη Βαλενσιέν ο τεχνικός Καζονί. Θα πορευτεί με προπονητικό δίδυμο τους Λε Φραπέρ και Ζαγκό.

Αλλαγή είχαμε και στην τεχνική ηγεσία της Γκρόιτερ Φιρτ. Απολύθηκε ο Κράμερ και τη θέση του ανέλαβε ο Μπούσκενκ.

Ξεκίνημα σήμερα Παρασκευή για το νέο πρωτάθλημα στο κουπόνι του ΟΠΑΠ, αυτό της Πολωνίας, θα μείνουμε αμέτοχοι αρχικά, χρειάζεται αναγνωριστικά να δούμε κάποια πράγματα πριν να μπει στις επιλογές μας. Κλασικά στην Β΄ Γαλλίας, όπου πολύ πιθανό με την άμυνα που έχει η Τουρ και την σούπερ επίθεση της Νανσί να πάμε στο over. Ο άσος της ανεβασμένης Λατίνα κόντρα στην Τράπανι είναι μία καλή επιλογή,ενώ το ίδιο θα πράξουμε και με την Εσπανιόλ κόντρα στην Κόρδοβα. Εχουν σηματικές επιστροφές οι γηπεδούχοι, ξεχωρίζει αυτή του σκόρερ Γκαρθία.

107 ΛΑΤΙΝΑ – ΤΡΑΠΑΝΙ 1 1,90
115 ΤΟΥΡ – ΝΑΝΣΙ OVER 1,85
132 ΕΣΠΑΝΙΟΛ – ΚΟΡΔΟΒΑ 1 1,45

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.