Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > Από ντέρμπι, άλλο τίποτα

Από ντέρμπι, άλλο τίποτα

Manchester City's Yaya Toure celebrates scoring the first goalΕνδιαφέρον παρουσιάζει το κουπόνι του στοιχήματος αυτό το Σαββατοκύριακο με πλήθος από ντέρμπι σε πολλά ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Η Λίβερπουλ (συμπλήρωσε 10 παιχνίδια αήττητη στο πρωτάθλημα με 7 νίκες και 3 ισοπαλίες) υποδέχεται την Μάντσετσερ Σίτι (Επιστρέφει ο Γιάγια Τουρέ που δεν αγωνίστηκε στο Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στη Μπαρτσελόνα) στην Αγγλία.

Στη Γαλλία η θριαμβεύτρια επί της Αρσεναλ στο Τσάμπιονς Λιγκ Μονακό, φιλοξενεί στο πριγκιπάτο την Παρί Σεν Ζερμέν και η Λιλ την πρωτοπόρο Λυών στην οποία επέστρεψε ο πρώτος της σκόρερ Λακαζέτ.Η γηπεδούχος εντός έδρας έχει αήττητο σερί 4 νίκες και ισάριθμες ισοπαλίες, ενώ μετρά 11 συνεχόμενα Under ανεξαρτήτως έδρας.

Το ντέρμπι της κοιλάδας του Ρουρ, Ντόρτμουντ – Σάλκε συγκεντρώνει τη Μπουντεσλίγκα. Εκτός για την γηπεδούχο ο δεξιός μπακ, Πίτσεκ (20/0), ο χαφ, Γκροσκρόιτς (17/0) και ο μπακ, Ντούρμ (12/0).Η Βόλφσμπουργκ κυριαρχεί στις τελευταίες 7 αναμετρήσεις με την Βέρντερ, μετρώντας 5 νίκες, 1 ισοπαλία και 1 ήττα.

Αϊντχόφεν εναντίον Αγιαξ στο παραδοσιακό ολλανδικό ντέρμπι. Η πρωτοπόρος Αϊντχόφεν έχει διαφορά ασφαλείας 14 βαθμών από τον Αγιαξ και ο Αγιαξ διαφορά 6 βαθμών από την τρίτη Φέγενορντ. Στις τελευταίες 7 αναμετρήσεις των δύο ομάδων δεν υπάρχει ισοπαλία. Η Αϊντχόφεν έχει 3 νίκες και ο Αγιαξ 4. Πέρυσι η Αϊντχόφεν νίκησε εντός 4-0 και ηττήθηκε εκτός 1-0. Στο παιχνίδι του α΄ γύρου η Αϊντχόφεν επικράτησε 3-1 με ανατροπή.

Bet Dna
Στην Ισπανία η αήττητη εντός έδρας Σεβίλλη φιλοξενεί την Ατλέτικο και η Ρεάλ Μαδρίτης την Βιγιαρεάλ. Η Ατλέτικο Μαδρίτης είναι αήττητη 10 σερί παιχνίδια με αντίπαλο τη Σεβίλλη, με 5 νίκες και 5 ισοπαλίες. Η Ρεάλ δεν έχει ηττηθεί στα 9 πιο πρόσφατα παιχνίδια με αντίπαλο τη Βιγιαρεάλ, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης, πετυχαίνοντας παράλληλα 7 νίκες. Τραυματίες στην «Βασίλισσα» οι µέσοι Χάµες (20/8), Κεντίρα (11/0), ο µπακ-χαφ Κοεντράο (7/0) και ο στόπερ Ράµος (17/3).

Τα στάνταρ
188 ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ – ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ 1 1,75
293 ΜΑΛΑΓΑ – ΧΕΤΑΦΕ 1 1,70
330 ΑΡΣΕΝΑΛ – ΕΒΕΡΤΟΝ 1 1,40

Η Νιουκάστλ διατηρεί αήττητο σερί 4 αγώνων εντός έδρας. Η Αστον Βίλα δεν δείχνει σημάδια βελτίωσης, παρά την πρόσφατη αλλαγή στην τεχνική ηγεσία. «Μετρά» 6 σερί ήττες, με συνέπεια να βρίσκεται σταθερά σε θέση υποβιβασμού. Η Μάλαγα έκανε τη μεγάλη έκπληξη στο «Καμπ Νόου», κυνηγά την Ευρώπη, αδύναμη εκτός η Χετάφε (2-2-7). Η Αρσεναλ προέρχεται από τη «σφαλιάρα» μεσοβδόμαδα από τη Μονακό, έχει 5 νίκες στα 6 τελευταία. Απογοητεύει η Εβερτον, μόλις 1 νίκη σε 10 αγωνιστικές.

Τα καλοπληρωμένα
181 ΧΕΡΤΑ – ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ 2 2,20
283 ΜΕΤΣ – ΕΒΙΑΝ 2 3,00
350 ΙΝΤΕΡ – ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ 1 2,05

Βίοι αντίθετοι για Χέρτα και Φράιμπουργκ. Οι γηπεδούχοι πορεύονται με 5 ήττες στα 6 τελευταία, με συνέπεια να βρίσκονται στη ζώνη του υποβιβασμού. Η Αουγκσμπουργκ έχει υποστεί μόλις 1 ήττα στα 6 πρόσφατα και κυνηγά με αξιώσεις την έξοδο στην Ευρώπη. Ιντερ και Φιορεντίνα έπαιξαν την Πέμπτη το βράδυ για το Γιουρόπα. Στηρίζουμε τους «Nερατζούρι», που έχουν ως «όπλο» την ισχυρή παράδοση. «Μετρούν» 12 σερί εντός έδρας νίκες επί των «Bιόλα»!

Φουλ του Χ
176 ΟΜΟΝΟΙΑ – ΑΠΟΕΛ 3,35
180 ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ – ΣΑΛΚΕ 4,00
285 ΤΟΥΛΟΥΖ – ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ 2,90

Τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου στην Κύπρο, όπου ξεχωρίζει το ντέρμπι «μίσους» της Λευκωσίας στο «ΓΣΠ» (κοινή έδρα), μεταξύ Ομόνοιας και ΑΠΟΕΛ. Με αρκετές απουσίες και οι δύο ομάδες, δύσκολα θα… ξεφύγει από την ισοπαλία. Η Σάλκε αδικείται από τις αποδόσεις στο γειτονικό ντέρμπι του Ρουρ με την Ντόρτμουντ, μπορεί να πάρει (έστω) τον βαθμό. Αρκετά ισορροπημένο και το Τουλούζ – Σεντ Ετιέν στη Γαλλία.

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.