Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > Από που κι ως που 1.85;

Από που κι ως που 1.85;

FBL-GER-BUNDESLIGA-BREMEN-SCHALKEΤο πιο εμπορικό παιχνίδι του μεσημεριού, δεν είναι άλλο από το Λίβερπουλ-Μάντσεστερ Σίτι. Πολλές οι διαφημίσεις από τις στοιχηματικές εταιρίες, πολλά τα ειδικά στοιχήματα πάνω του, ενώ ορισμένες εταιρίες δίνουν και έξτρα μπόνους προκειμένου να δελεάσουν τους παίκτες να τζογάρουν πάνω στην αναμέτρηση του Άνφιλντ.

Εύκολα, λοιπόν, μπορεί να γίνει αντιληπτό ότι μιλάμε για ένα από τα παιχνίδια των Μπούκιδων. Το σίγουρο είναι ότι η κάθε εταιρία έχει εξασφαλισμένο το κέρδος της, όποιο αποτέλεσμα και να έρθει. Απλά, όσο μεγαλύτερος είναι ο τζίρος, τόσο αυτό το κέρδος θα μεγαλώνει. Γι αυτό γίνεται κι τζέρτζελος…

ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ – ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ   OVER 2.5 @1.75
Με μια πρόχειρη ματιά στη βαθμολογία αντιλαμβανόμαστε ότι για καμία από τις δύο ομάδες δεν υπάρχουν περιθώρια για απώλειες. Ο ένας ο λόγος που επιλέγω τα πολλά τέρματα είναι αυτός, αφού εκτιμώ ότι μόλις μπει το πρώτο, θα ανοίξει το ματς. Ο δεύτερος είναι η παράδοση, η οποία «λέει» 4/5 όβερ από το 2010 μέχρι σήμερα. Τέλος, μαζί μας και η πρόσφατη αγωνιστική συμπεριφορά των δύο ομάδων (από δύο νίκες, 3-2 και 2-0 η Λίβερπουλ με Τότεναμ και Σαουθάμπτον αντίστοιχα, 4-1 και 5-0 η Σίτι με Στόουκ και Νιούκαστλ αντίστοιχα)

ΒΕΡΝΤΕΡ Β. – ΒΟΛΣΜΠΟΥΡΓΚ  1X @1.95
Το σετάκι αποδόσεων στο 1Χ2, κατά την ταπεινή μου άποψη είναι λάθος μοιρασμένο. Από που κι ως που στο 1.80-1.95 η Βόλσμπουργκ και 3.20-3.50  η Βέρντερ; Θα ισχυριστεί κάποιος ότι η Βόλσμπουργκ είναι φορμαρισμένη. Γιατί η Βέρντερ δεν είναι; Πέντε σερί νίκες έχει και μία ισοπαλία κατά λάθος (από γκάφα του τερματοφύλακα το γκολ με τη Σάλκε)! Εντός έδρας η ομάδα της Βρέμης τρέχει ένα σερί έξι παιχνιδιών αήττητη και μάλιστα τα πέντε από αυτά τα παιχνίδια τα κέρδισε! Αν προσθέσω και τη κούραση της Βόλσμπουργκ από τον αγώνα της Πέμπτης για το Europa, «πάω» εύκολα στη κόντρα των «Λύκων».

================================================================================

Αυξημένα αναμένεται να είναι τα μέτρα της γερμανικής αστυνομίας στη Βρέμη για το ματς της Βέρντερ με τη Βόλφσμπουργκ που φέρεται να είναι στο στόχαστρο Ισλαμιστών για τρομοκρατικό χτύπημα. Όπως αναφέρει η Bild, θα υπάρξει αυξημένη αστυνόμευση στο παιχνίδι της Βρέμης και θα ληφθούν επιπλέον προληπτικά μέτρα στο «Βέζερσταντιον». Ο γενικός διευθυντής των γηπεδούχων Τόμας Άιχιν ανακοίνωσε ότι το παιχνίδι δεν πρόκειται να αναβληθεί, παρά την ανακοίνωση της ασφάλειας, που το θέλει να βρίσκεται υπό την απειλή τρομοκρατικής επίθεσης από Ισλαμιστές. «Το αστυνομικό τμήμα της Βρέμης αύξησε την παρουσία του στην πόλη και ενίσχυσε τα προληπτικά μέτρα στις δημόσιες περιοχές» αναφέρει η ανακοίνωση της αστυνομίας. (πηγή)

Για τα περαιτέρω… ακολουθήστε τη στήλη στο Facebook (Bet With Loxagos)

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.