Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > Τα φώτα στη Ρώμη

Τα φώτα στη Ρώμη

romaΤο σημερινό κουπόνι περιλαμβάνει 13 συνολικά παιχνίδια, με 3 μονά αποδεκτά και Live από τον ΟΠΑΠ. Ξεχωρίζει το ντέρμπι του Καμπιονάτο, Ρόμα – Γιουβέντους.

Η Γιουβέντους έχει υποστεί μόλις μία ήττα στις 9 τελευταίες επισκέψεις στη Ρώμη (6-2-1). Ωστόσο, δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του ηγέτη Πίρλο (15/3).

Με… ψυχολογία η Ρόμα, μετά την πρόκριση στους «16» του Γιουρόπα Λιγκ (απέκλεισε τη Φέγενορντ). Διατηρεί αήττητο σερί 14 αγωνιστικών, αλλά με 8 ισοπαλίες.

Στη Θέλτα τιμωρημένος είναι ο βασικός στόπερ Σολά (17/0). Στο γήπεδό της προέρχεται από 6 σερί Under, ενώ σημείωσε 6 No Goal στα 7 τελευταία ματς.

«Παρελθόν» αποτελεί από την Καρντεμίρ ο τεχνικός Τολουνάι Καφκάς. Στη θέση του προσλήφθηκε ο Γιλμάζ Βουράλ και πραγματοποιεί ντεμπούτο με την Τραμπσονσπόρ.

Χωρίς 3 σημαντικούς παίκτες η Αουντάξ Ιταλιάνο. Τραυματίστηκαν οι Βαγιέχος (επιθετικός, 22/7), Ολάρα (αμυντικός, 16/0) και Βελόσο (τερματοφύλακας, 22 συμμ.).

Δυσκολίες ως προς την εύρεση σημείων παρουσιάζει το σημερινό πρόγραμμα στο κουπόνι του στοιχήματος. Βαυαρικό ντέρμπι το Ινγκολσταντ – Μόναχο 1860 στη Β΄ Γερμανίας, αξίζει η κόντρα στο φαβορί σημείο, πάμε με το «Χ2» σε σούπερ απόδοση. Εστω και χωρίς Πίρλο η Γιουβέντους είναι ικανή να μείνει όρθια στη Ρώμη. Ρισκάρουμε στο «Χ» στο ντέρμπι του Καμπιονάτο με αντίπαλο τη Ρόμα. Ανώτερη της Κολόν, η Μπάνφιλντ με τη δύναμη της έδρας πάμε με τον άσο.

380 ΙΝΓΚΟΛΣΤΑΝΤ – ΜΟΝΑΧΟ 1860 Χ2 2,27
383 ΡΟΜΑ – ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ Χ 3,10
387 ΜΠΑΝΦΙΛΝΤ – ΚΟΛΟΝ Σ.Φ 1 1,85

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.