Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > Λάμψη από Πρέμιερ Λιγκ

Λάμψη από Πρέμιερ Λιγκ

premier14-9-13Εντονη λάμψη από Πρέμιερ Λιγκ στο σημερινό κουπόνι, ενώ στο υπόλοιπο μενού ξεχωρίζουν οι αγώνες Κυπέλλου σε Ισπανία και Ιταλία.

Η Γουέστ Χαμ συμπλήρωσε 5 αγωνιστικές χωρίς νίκη. Θα υποδεχτεί την Τσέλσι χωρίς τους Κάρολ (φορ, 14/5), Αμαλφιτανό (μέσος, 18/3) και Κόουλ (χαφ, 14/2).

Στη Μαν. Γιουνάιτεντ παραμένουν τραυματίες ο πρώτος σκόρερ Φαν Πέρσι (επιθετικός, 24/10) και οι Γουίλσον (φορ, 11/1), Κάρικ (αμυντικός, 13/0).

Πρώτοι αγώνες των ημιτελικών του Κυπέλλου Ιταλίας. Η Λάτσιο δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες του βασικού στόπερ Τσάνα (15/0) και του επιθετικού Τζόρτζεβιτς (20/7).

H Μπαρτσελόνα, η οποία κέρδισε 3-1 στον πρώτο αγώνα, είναι αήττητη 13 σερί ματς κόντρα στη Βιγιαρεάλ, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

Η αναμέτρηση του Κόπα Λιμπερταδόρες, Σαν Λορέντζο – Κορίνθιανς, θα διεξαχθεί
«κεκλεισμένων των θυρών», λόγω τιμωρίας της γηπεδούχου.

ΠΡΟΤΑΣΗ
Πλούσιο το κουπόνι σήμερα με πολλές επιλογές για του παίκτες. Ξεκινάμε με την ισοπαλία στο εξ αναβολής αγώνα πρωταθλήματος στο Σαμπιονά μεταξύ Εβιάν και Λοριάν, όπου είναι «αφύσικο» η γηπεδούχος να κάνει τρίτη σερί νίκη. Από το κύπελλο Ιταλίας η δεύτερη επιλογή μας, στα 2-3 γκολ το Λάτσιο – Νάπολι. Ποιοτική ομάδα η Κόλο Κόλο, υποδέχεται την Ατλας από το Μεξικό για το Λιμπερταδόρες, αξίζει η τιμή του πιθανού over.

172 ΕΒΙΑΝ – ΛΟΡΙΑΝ Χ 2,95
191 ΛΑΤΣΙΟ – ΝΑΠΟΛΙ 2-3 G 1,80
197 ΚΟΛΟ ΚΟΛΟ – ΑΤΛΑΣ OVER 1,90

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.