Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > Για το πρώτο βήμα

Για το πρώτο βήμα

Juventus' Carlos Tevez celebratesΤο σημερινό κουπόνι περιλαμβάνει 11 παιχνίδια, με 2 μονά αποδεκτά και Live από τον ΟΠΑΠ. Ξεχωρίζουν οι μάχες Κυπέλλου Γιουβέντους – Φιορεντίνα και Ξάνθη – ΟΦΗ.

Πρώτοι αγώνες των ημιτελικών του Κυπέλλου Ιταλίας (ισχύει το εκτός έδρας γκολ). Η Γιουβέντους δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες του ηγέτη Πίρλο (μέσος, 15/3).

Χωρίς 3 σημαντικούς παίκτες η Φιορεντίνα. Τραυματίες είναι οι Μπαμπάκαρ (επιθετικός, 18/7), Τόμοβιτς (μπακ, 16/1) και ο Σάβιτς (στόπερ, 20/2).

Ξάνθη και ΟΦΗ αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 στον πρώτο αγώνα των προημιτελικών στο Ηράκλειο. Η Ξάνθη δεν έχει επίσημο ματς εδώ και 17 μέρες, ενώ εντός είναι χωρίς νίκη 6 ματς σε Κύπελλο και πρωτάθλημα, με 5 ισοπαλίες.

Η Ράντερς «μετράει» δύο σημαντικές επιστροφές στη μεσαία γραμμή για το νοκ άουτ ματς Κυπέλλου με την Κοπεγχάγη. Εξέτισαν οι Μπιάρνασον (17/3) και Κέλερ (18/0).

ΠΡΟΤΑΣΗ
Η Μπρεστ είναι στη χειρότερη φετινή κατάσταση. Έφθασε τις 5 συνεχόμενες αγωνιστικές χωρίς νίκη. Η Οσέρ έχει αήττητο εκτός έδρας σερί με 4 νίκες και 7 ισοπαλίες στη Λιγκ 2. Φέτος μακρυά από την έδρα της, έχει μόνο 2 ήττες σε 17 παιχνίδια, σε όλες τις διοργανώσεις. Δυνατές επιστροφές έχει η Ράντερς, περιμένουμε γκολ – γκολ το ματς με την Κοπεγχάγη. Τέλος στο πρώτο παιχνίδι κυπέλλου Γιουβέντους – Φιορεντίνα,ποντάρουμε στα 2-3 γκολ.

200 ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ – ΡΑΝΤΕΡΣ G/G 1,80
202 ΜΠΡΕΣΤ – ΟΣΕΡ Χ 3,15
205 ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ – ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ 2-3 G 1,80

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.