Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > Αγώνας χωρίς αύριο

Αγώνας χωρίς αύριο

Timo-Werner-Stuttgart_3095741Το κουπόνι της Παρασκευής περιλαμβάνει κυρίως παιχνίδια από Γαλλία, Ολλανδία και Γερμανία, ενώ πρεμιέρα έχουμε στο πρωτάθλημα της Ιρλανδίας.

Χωρίς 3 σημαντικούς παίκτες η Χέρτα. Τραυματίστηκε ο επιθετικός Σίμπερ (16/7), ενώ τιμωρημένοι είναι οι μέσοι Νιμέιερ (14/1) και Σκίελμπρεντ (16/0).

Οι παίκτες της Λεβάντε θα πάρουν πριμ σε περίπτωση νίκης επί της Εϊμπάρ. Προέρχεται από 4 Over στο πρωτάθλημα, ενώ επιστρέφει στον πάγκο ο Αλκάραθ.

Η Μαρσέιγ «μετράει» 3 απουσίες στην άμυνα για το εκτός έδρας ματς με την Τουλούζ. Τιμωρημένοι είναι οι Τζετζέ (26/0), Φανί (18/1) και τραυματίας ο Ν’ Κουλού (17/2).

Απόφαση «σοκ» για την Τβέντε. Της αφαιρέθηκαν 3 βαθμοί, λόγω οικονομικών προβλημάτων και το μπάτζετ αναμένεται να μειωθεί κατά 6 εκατ. ευρώ.

Με ελλείψεις η Αζαξιό. Τιμωρημένοι είναι ο αρχισκόρερ Φοβερζέ (επιθετικός, 23/9) και ο πρώτος σε ασίστ Καβαλί (μέσος, 24/2).

ΠΡΟΤΑΣΗ
Αγώνας χωρίς αύριο για την ουραγό της Μπουντεσλίγκα Στουτγάρδη και τελευταία ευκαιρία στον προπονητή Στέφενς, αφού σε περίπτωση αποτυχίας θα αποτελέσει παρελθόν.Επτά ήττες σε έντεκα εκτός έρδρας ματς η Χέρτα, πάμε με το κίνητρο της γηπεδούχου να μείνει ζωντανή. Ξεκόλλησε με τη νίκη επί της Γουλβς, η Μπόρνμουθ (4 over στα 6 τελευταία ματς εκτός), ενώ και η Φούλαμ θα παίξει ανοιχτά καθώς χρειάζεται πόντους να μη μπλέξει με τις θέσεις υποβιβασμού.Για τη σωτηρία η Τουλούζ να μείνει κοντά στη κορυφή η Μαρσέιγ, παμε εμ τα 2-3 γκολ

118 ΤΟΥΛΟΥΖ – ΜΑΡΣΕΙΓ 2-3 G 1,80
119 ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ – ΧΕΡΤΑ 1 1,95
122 ΦΟΥΛΑΜ – ΜΠΟΡΝΜΟΥΘ OVER 1,60

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.