Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > «ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ»: ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΙΜΗΣ και τίτλου

«ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ»: ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΙΜΗΣ και τίτλου

COVERΤο «ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ», που κυκλοφορεί την Παρασκευή 20 Μαρτίου, προσφέρει όλη την ειδησεογραφία και τα στατιστικά για τα πρωταθλήματα του κουπονιού, έχοντας ανοιχτή γραμμή με 40 ανταποκριτές απ’ όλο τον κόσμο.

Από το στοιχηματικό πρόγραμμα ξεχωρίζει το «κλάσικο» της Μπαρτσελόνα με τη Ρεάλ, στο «Καμπ Νόου». Πέραν της παραδοσιακής αντιπαλότητας που έχουν οι δύο ομάδες, το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι ιδιαίτερα κρίσιμο για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Οποια ομάδα επικρατήσει, αποκτά σημαντικό πλεονέκτημα. Θα παρελάσουν οι «αστέρες» της μπάλας με τους δύο κορυφαίους παίκτες των τελευταίων ετών, Μέσι και Ρονάλντο, να υπόσχονται γκολ και θέαμα.

Παραδοσιακό ντέρμπι υπάρχει και στην Πρέμιερ Λιγκ, το Λίβερπουλ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Τεράστια η αντιπαλότητά τους, παρότι φέτος έχουν τεθεί εκτός διεκδίκησης του τίτλου. Σε κάθε περίπτωση, το παιχνίδι είναι κρίσιμο για το στόχο της τετράδας και του Τσάμπιονς Λιγκ, με τη Λίβερπουλ να επιζητά εκδίκηση για το βαρύ 3-0 του πρώτου γύρου.

Ελάχιστες είναι πλέον οι πιθανότητες του Παναθηναϊκού να «πιάσει» τον Ολυμπιακό στην κορυφή της Σούπερ Λιγκ, μετά τη μεσοβδόμαδη ήττα στο Περιστέρι από τον Ατρόμητο. Οι «πράσινοι» αντιμετωπίζουν εκτός έδρας τη Βέροια, ενώ οι «ερυθρόλευκοι» υποδέχονται την Κέρκυρα. Με τον Πανθρακικό, στην Κομοτηνή, αγωνίζεται ο ΠΑΟΚ.

Στο Κουπόνι του ΟΠΑΠ εφεξής θα υπάρχουν επιλογές για τα πρωταθλήματα της Νοτίου Κορέας και του Ισραήλ. Το πρώτο βρίσκεται στην 3η αγωνιστική, ενώ το δεύτερο στη φάση των πλέι οφ.

Διαβάστε τις στήλες:
«ΣΤΑΥΡΟ-ΦΟΡΟΣ», με το Σταύρο Κολίλα
«ΣΗΜΑΔΕΜΕΝΟΣ», με τον Δαυίδ Αμανατίδη
«DIEGO», με τον Ηλία Ζυματούρα
Αντώνης Κατσαρός
«Λάθος αποδόσεις», με τον Κώστα Φίλιο
Δημήτρης Ανδρικόπουλος
Βαγγέλης Μελέκογλου
«HOT underDOGS», «ΑΙΧΜΗΡΟΣ», «ΛΙΟΝΤΑΡΙ», «ΑΔΙΟΡΘΩΤΟΣ»
και φυσικά την «ΤΑΜΕΙΑΚΗ ΜΗΧΑΝΗ» με προτάσεις που καλύπτουν όλο το φάσμα των αγώνων.

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.