Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > «ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ»: Για… ΖΕΣΤΑΜΑ

«ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ»: Για… ΖΕΣΤΑΜΑ

COVERΤο «ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ», που κυκλοφορεί την Τρίτη 24 Μαρτίου, προσφέρει όλη την ειδησεογραφία και τα στατιστικά για τα πρωταθλήματα του κουπονιού, έχοντας ανοιχτή γραμμή με 40 ανταποκριτές απ’ όλο τον κόσμο.

Tα πιο ανταγωνιστικά πρωταθλήµατα κάνουν παύση το ερχόµενο δεκαήµερο και δίνουν τη σκυτάλη στις Εθνικές οµάδες. Το µεσοβδόµαδο πρόγραµµα λειτουργεί ως… προθέρµανση γι’ αυτό που θα ακολουθήσει και περιλαµβάνει τα προκριµατικά του Euro 2016 (υπάρχει ανασκόπηση των αγωνιστικών που προηγήθηκαν, για όλους τους οµίλους).

Ξεχωρίζει η φιλική αναµέτρηση στο «Σταντ ντε Φρανς», µεταξύ της Γαλλίας και της Βραζιλίας. Οι «τρικολόρ», του Ντιντιέ Ντεσάµπ, ως διοργανωτές του Euro µπορεί να έχουν αρκετό καιρό να δώσουν επίσηµο παιχνίδι, όµως στα φιλικά παραµένουν αήττητοι (4-2-0). Δοκιµές ενόψει του Κόπα Αµέρικα κάνει ο προπονητής της «σελεσάο», Κάρλος Ντούγκα. Εχει αφήσει αρκετούς «αστέρες» εκτός, όπως οι Νταβίντ Λουίς, Ντάνι Αλβες, Χουλκ, για να δώσει χρόνο συµµετοχής σε παίκτες από το εγχώριο πρωτάθληµα.

Πλήρης αγωνιστική στο πρωτάθληµα Ιρλανδίας, µε τις δύο πρωτοπόρους Μποέµιανς και Ντάνταλκ να µάχονται στην έδρα της πρώτης. Πρώτη αγωνιστική της ενδιάµεσης φάσης του Euro U19. Την απαρτίζουν 28 οµάδες µε τις πρώτες των 7 οµίλων να περνούν στην τελική φάση.

Το πρόγραµµα συµπληρώνεται µε εξ αναβολής αναµετρήσεις στις µικρές κατηγορίες Αγγλίας, Σκωτίας και τη Χιλή. Δύο ελληνο-τουρκικές µονοµαχίες στην Ευρωλίγκα, ο Ολυµπιακός υποδέχεται την Εφές και ο Παναθηναϊκός αντιµετωπίζει εκτός έδρας τη Γαλατασαράι (την Παρασκευή).

Διαβάστε τις στήλες:
«ΣΤΑΥΡΟ-ΦΟΡΟΣ», με το Σταύρο Κολίλα
«ΛΑΘΟΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ», με τον Κώστα Φίλιο
Δημήτρης Ανδρικόπουλος
«ΑΙΧΜΗΡΟΣ», «HOT underDOGS»

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.