Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > Με 4 νέα καταστήματα η altereGo

Με 4 νέα καταστήματα η altereGo

hlektroniko-tsigaro-agios-dimitrios-1Ραγδαία η άνοδος της αγοράς του ηλεκτρονικού τσιγάρου

Επεκτείνοντας την ήδη σημαντική παρουσία της σε Ελλάδα και Κύπρο, η εταιρεία ηλεκτρονικών τσιγάρων altereGo πρόσθεσε στο δίκτυό της τρία νέα καταστήματα σε Κολωνάκι, Νέα Φιλαδέλφεια και Αιγάλεω κι ένα altereGo spot στο Athens Metro Mall. «Το ηλεκτρονικό τσιγάρο αποκτά καθημερινά νέους φίλους και αυτό μας εμπνέει στο να επενδύσουμε ακόμα περισσότερο στην ελληνική αγορά» τονίζει σε δηλώσεις του ο Διευθύνων Σύμβουλος της altereGo κ. Δημήτρης Πετρόπουλος.

Στα νέα καταστήματα, δύο από τα οποία θα λειτουργήσουν με τη μέθοδο της δικαιόχρησης, ο κάθε καπνιστής θα έχει την ευκαιρία να αποκτήσει ολοκληρωμένη πληροφόρηση από τους εξειδικευμένους συνεργάτες της εταιρείας για το ηλεκτρονικό τσιγάρο, τα υγρά αναπλήρωσης και τα διάφορα αξεσουάρ, έτσι ώστε με βάση τις δικές του προσωποποιημένες ανάγκες να «περάσει» από το κάπνισμα στο άτμισμα, που είναι σαφώς λιγότερο επιβλαβές από το παραδοσιακό τσιγάρο.

Σχολιάζοντας το γεγονός ότι η altereGo ενσωματώνει στη στρατηγική της την πολιτική franchise, ο κ. Πετρόπουλος επισημαίνει πως «η εταιρεία μας κάνει ένα ακόμα βήμα διεύρυνσης της δραστηριότητάς της, με το να παράσχει τη δυνατότητα σε όσους επιθυμούν να αποκτήσουν τη δική τους επιχείρηση, εντασσόμενοι σ’ ένα δίκτυο με αναγνωρίσιμο προϊόν, σ’ έναν τομέα που προβλέπεται να έχει πολύ γρήγορα ραγδαία ανάπτυξη».

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.