Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > «ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ»: ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ

«ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ»: ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ

COVERΤο «ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ», που κυκλοφορεί την Παρασκευή 3 Απριλίου, προσφέρει όλη την ειδησεογραφία και τα στατιστικά για τα πρωταθλήματα του κουπονιού, έχοντας ανοιχτή γραμμή με 40 ανταποκριτές απ’ όλο τον κόσμο.

Γεμάτο από… ενδιαφέρουσες «συγκρούσεις» είναι το πρόγραμμα του σαββατοκύριακου, στα μεγαλύτερα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην Ιταλία, η Ρόμα φιλοξενεί τη Νάπολι σε μια κρίσιμη αναμέτρηση για τις θέσεις που οδηγούν στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Στην Πρέμιερ Λιγκ, η Λίβερπουλ, χωρίς τους Τζέραρντ και Σκρτελ, θέτει υπό… αμφισβήτηση το νικηφόρο σερί 6 αγωνιστικών της Αρσεναλ. Παρ’ όλο που η Ντόρτμουντ έχει χάσει την αίγλη των προηγούμενων ετών, οι αναμετρήσεις της με την Μπάγερν παραμένουν ενδιαφέρουσες, ειδικότερα τη δεδομένη χρονική στιγμή, που κάνει προσπάθεια να προλάβει τις ευρωπαϊκές θέσεις.

Ο τίτλος περνάει από το «Βελοντρόμ», για την Παρί, με τη Μαρσέιγ να έχει την ευκαιρία να τη ρίξει από την κορυφή. Στη Σούπερ Λίγκα, μπορεί η μάχη του τίτλου να έχει επί της ουσίας κριθεί, όμως στα άλλα δύο «μέτωπα», αυτά των πλέι οφ και του υποβιβασμού γίνεται… μάχη. Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται «κεκλεισμένων των θυρών» τον Αστέρα Τρίπολης και ο ΠΑΟΚ την Ξάνθη (με κόσμο), ενώ ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Σε αγωνιστικούς ρυθμούς μπαίνει η Σκανδιναβία, με πρεμιέρα σε Α’, Β’ Σουηδίας και Α’, Β’ Νορβηγίας, ενώ στο Κουπόνι του ΟΠΑΠ περιλαμβάνονται επιλογές από τα πρωταθλήματα Κίνας και Παραγουάης (είχε προηγηθεί η είσοδος της Κολομβίας μεσοβδόμαδα).

Διαβάστε τις στήλες:
«ΣΤΑΥΡΟ-ΦΟΡΟΣ», με το Σταύρο Κολίλα
«ΣΗΜΑΔΕΜΕΝΟΣ», με τον Δαυίδ Αμανατίδη
«DIEGO», με τον Ηλία Ζυματούρα
«Λάθος αποδόσεις», με τον Κώστα Φίλιο
Βαγγέλης Μελέκογλου
Δημήτρης Ανδρικόπουλος
«HOT underDOGS», «ΑΙΧΜΗΡΟΣ», «ΛΙΟΝΤΑΡΙ»
και φυσικά την «ΤΑΜΕΙΑΚΗ ΜΗΧΑΝΗ» με προτάσεις που καλύπτουν όλο το φάσμα των αγώνων.

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.