Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > «ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ»: ΔΙΑ… ΣΤΑΥΡΩΣΕΙΣ

«ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ»: ΔΙΑ… ΣΤΑΥΡΩΣΕΙΣ

COVERΤο «ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ», που κυκλοφορεί τη M. Τρίτη 7 Απριλίου, προσφέρει όλη την ειδησεογραφία και τα στατιστικά για τα πρωταθλήματα του κουπονιού, έχοντας ανοιχτή γραμμή με 40 ανταποκριτές απ’ όλο τον κόσμο.

Συνεχίζονται οι ενέργειες ώστε το «Πάμε Στοίχημα» να γίνει πιο ανταγωνιστικό. Μετά την είσοδο αρκετών νέων πρωταθλημάτων στο Κουπόνι, μειώνεται η τιμή της στήλης από 30 σε 25 λεπτά του ευρώ. Η αλλαγή αυτή ισχύει από σήμερα, 7 Απριλίου και όπως αναφέρει η ΟΠΑΠ Α. Ε.: «Με την αλλαγή της τιμής της στήλης, οι παίκτες θα μπορούν να στοιχηματίζουν με μεγαλύτερη ευκολία σε ακέραια ποσά (€1, €2, €5 κλπ), καθώς επίσης και να υπολογίζουν εύκολα και γρήγορα το ποσό που θα κερδίζουν» (περισσότερα στη σελίδα 15).

Στο αγωνιστικό σκέλος, στην Ιταλία, διεξάγονται οι επαναληπτικοί για τα ημιτελικά του Κυπέλλου. Η Φιορεντίνα καλείται να υπερασπιστεί το 2-1 που πήρε στο Τορίνο έναντι της Γιουβέντους, ενώ η Νάπολι υποδέχεται τη φορμαρισμένη Λάτσιο στο «Σαν Πάολο».

Προημιτελικά στο Κύπελλο Γερμανίας με τους ισχυρούς, πλην της Μπάγερν, να έχουν θεωρητικά εύκολο έργο. Εμβόλιμη αγωνιστική στην Πριμέρα Ντιβιζιόν, όπου Ρεάλ και Μπαρτσελόνα δίνουν μάχη για την πρωτιά. Οι Καταλανοί υποδέχονται την Αλμερία, ενώ η «Βασίλισσα» αντιμετωπίζει εκτός τη Βαγιεκάνο. Παρί εναντίον Σεντ Ετιέν πράξη… τέταρτη στη Γαλλία, με τους πρωτευουσιάνους να έχουν καταγράψει ήδη τρεις νίκες σε πρωτάθλημα και Λιγκ Καπ.

Στο Κύπελλο Ελλάδας, ο Ολυμπιακός καλείται να συνέλθει μετά την ήττα στα Γιάννενα και να υπερβεί το εμπόδιο του Απόλλωνα Σμύρνης, ενώ στον άλλο ημιτελικό, ο Ηρακλής φιλοξενεί τη Ξάνθη.

Διαβάστε τις στήλες:
«ΣΤΑΥΡΟ-ΦΟΡΟΣ», με το Σταύρο Κολίλα
«ΣΗΜΑΔΕΜΕΝΟΣ», με τον Δαυίδ Αμανατίδη
«ΛΑΘΟΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ», με τον Κώστα Φίλιο
Δημήτρης Ανδρικόπουλος
«HOT underDOGS», «ΑΙΧΜΗΡΟΣ»

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.