Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > Συναρπαστικές μάχες

Συναρπαστικές μάχες

Robin-Van-PersieΣτα περισσότερα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα θα γίνουν συναρπαστικές μάχες και ενώ επίκεινται οι ρεβάνς σε Τσάμπιονς και Γιουρόπα Λιγκ την ερχόμενη εβδομάδα.

Μεγάλο ματς το Τσέλσι – Γιουνάιτεντ στην Αγγλία με την γηπεδούχο να πηγαίνει φουλ για τίτλο και να τρέχει ένα αήττητο σερί 11 αγωνιστικών με 8 νίκες και 3 ισοπαλίες. Στις 5 τελευταίες αναμετρήσεις τους στο «Στάμφορντ Μπριτζ» η Τσέλσι έχει 3 νίκες, η Γιουνάιτεντ 1, ενώ έφεραν και 1 ισοπαλία.

Για το κύπελλο Αγγλίας η μοναδική εκπρόσωπος της Τσάμπιονσιπ η Ρέντινγκ αντιμετωπίζει την Άρσεναλ στο ουδέτερο Γουέμπλει. Η ομάδα του Αρσεν Βενκέρ, βρίσκεται στην καλύτερη κατάσταση από την αρχή της σεζόν. Συμπλήρωσε 8 σερί νίκες στην Πρέμιερ Λιγκ και παραμένει στην 2η θέση, 7 βαθμούς πίσω από την Τσέλσι, η οποία έχει και 1 ματς λιγότερο. Θέλει να τερματίσει στην πρώτη τριάδα για να μπει απευθείας στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Στον άλλο ημιτελικό του θεσμού η Αστον Βίλα την Κυριακή στο ίδιο γήπεδο θα τεθεί αντιμέτωπη με την Λίβερπουλ. Στην δεύτερη επιστρέφουν οι σημαντικοί Σκρτελ και Τζέραντ. Μονά παιχνίδια και τα δύο με παράταση και πέναλτι αν χρειασθεί.

Στη Γαλλία η Παρί Σεν Ζερμέν πάει στην έδρα της Νις. Τιμωρημένοι οι Ιμπραχίμοβιτς (17 γκολ φέτος– άσκησε έφεση για να μειωθεί η ποινή) και Βεράτι. Η πρωτοπόρος Λυών δίνει το λεγόμενο ντέρμπι του Ρωμανού» κόντρα στη Σεντ Ετιέν, η οποία την είχε κερδίσει στον πρώτο γύρο με 3-0.

Bet Dna
Στην Πριμέρα το Μπαρτσελόνα – Βαλένθια είναι το σημαντικότερο παιχνίδι της 32ης αγωνιστικής. Εντός έδρας η Μπάρτσα δεν έχει ισοπαλία (13 νίκες και 2 ήττες) και 9 Over στα τελευταία 10 ματς. Μετράει τέσσερις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια με αντίπαλο τη Βαλένθια στη Βαρκελώνη την τελευταία πενταετία. Χτύπησε και αποχώρησε στο ματς του Τσάμπιονς Λιγκ, ο Ινιέστα και είναι αμφίβολος. Στην φιλοξενούμενη επιστρέφουν ο μέσος Πέρες και ο μπακ – χαφ Γκαγιά.

Τα στάνταρ
163 ΟΥΦΑ – ΛΟΚΟΜΟΤΙΒ Μ. 2 1,75
286 ΜΟΝΤΡΟΟΥΖ – ΕΛΓΚΙΝ 2 1,80
401 ΜΠΟΝΤΟ ΓΚΛΙΜΤ – ΟΝΤ 2 1,80

Η Λοκομοτίβ δεν έχει περιθώρια για άλλες απώλειες, αν θέλει να διεκδικήσει με αξιώσεις την έξοδο της στην Ευρώπη. Απογοητεύει η Ούφα, που «μετρά» 4 σερί ήττες και μόλις 1 νίκη στα 14 τελευταία. Στη Β’ Σκωτίας, η Ελγκιν κάνει αντεπίθεση για να προλάβει τα πλέι οφ ανόδου και η ουραγός Μοντρόουζ έχει υποβιβαστεί και μαθηματικά. Ανάποδο ξεκίνημα για Μπόντο Γκλιμτ (2 ήττες) και Οντ (2 νίκες) στη Νορβηγία, οι φιλοξενούμενοι δείχνουν εμφανώς ανώτεροι και μπορούν να περάσουν νικηφόρα.

Τα καλοπληρωμένα
287 ΓΚΕΦΛΕ – ΧΑΛΜΣΤΑΝΤ 1 2,10
305 ΚΑΣΙΜΠΑΣΑ – ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ 2 2,05
371 ΑΟΥΕ – ΦΣΒ ΦΡΑΝΚΟΥΡΤΗΣ 1 2,10

Η Γκέφλε πορεύεται με δύο νίκες σε 3 αγωνιστικές, ενώ έχει σαν «σύμμαχο» και την προϊστορία, καθώς «μετρά» 3 σερί εντός έδρας νίκες επί της ουραγού Χάλμσταντ, που δεν έχει βαθμό. Η Μπεσίκτας «φορτσάρει» για τον τίτλο στην Τουρκία, η παράδοση την ευνοεί στην έδρα της Κασίμπασα (3 σερί ήττες), καθώς τα 3 τελευταία χρόνια, περνά νικηφόρα. «Τελικό» παραμονής δίνει η Αουε στη Β’ Γερμανίας, μονόπλευρο το βαθμολογικό κίνητρο απέναντι στην «άνετη» ΦΣΒ Φρανκφούρτης.

Φουλ του Χ
204 ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ – ΜΑΪΝΤΖ 3,00
300 ΣΠ. ΧΙΧΟΝ – ΑΛΑΒΕΣ 3,25
386 ΚΙΕΒΟ – ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ 2,85

Φράιμπουργκ και Μάιντζ βρίσκονται οριακά πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού στη Γερμανία. Αμφότερες «μετρούν» τις περισσότερες ισοπαλίες (11 η γηπεδούχος, 13 η φιλοξενούμενη), δεν θα μας κάνει εντύπωση ακόμη μία στο μεταξύ τους. Η Χιχόν αποδεικνύεται σε ομάδα της ισοπαλίας στη Β’ Ισπανίας, καθώς «μετρά» 4 συνεχόμενες και συνολικά 17. Πιθανό να μην αναδειχθεί νικητής και στην αναμέτρηση Κιέβο – Ουντινέζε, καθώς και οι δύο ομάδες…βολεύονται με τον βαθμό.

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.