Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > «Πονάει» στην άμυνα η Τζουργκάρντεν

«Πονάει» στην άμυνα η Τζουργκάρντεν

maxresdefaultΣούπερ κουπόνι με πάνω από 400 αναμετρήσεις κρατάμε στα χέρια μας από σήμερα, το οποίο θα μας κρατήσει συντροφιά μέχρι και τη Δευτέρα. Η συγκεκριμένη στήλη δε πρόκειται να επηρεαστεί από τους πολλούς αγώνες και θα μείνει προσηλωμένη μόνο στα πρωταθλήματα τα οποία γνωρίζει πολύ καλά.

Σήμερα Παρασκευή το ενδιαφέρον μου θα εστιαστεί στη Σουηδία και συγκεκριμένα στην «Tele 2 Arena», εκεί όπου η Τζουργκάρντεν φιλοξενεί την Κάλμαρ σε παιχνίδι που ανοίγει την αυλαία της 4ης αγωνιστικής στην Αλσβένσκαν. Οι δύο ομάδες μέχρι στιγμής απογοητεύουν. Η Τζουργάρντεν μετά από τρεις αγώνες έχει στη συγκομιδή της μόλις ένα βαθμό, ενώ το πρώτο τρίποντο της χρονιάς για την Κάλμαρ, ήρθε μόλις τη προηγούμενη αγωνιστική κόντρα στην αδύναμη Αντβίταμπεργκ.

Οι γηπεδούχοι είναι υποχρεωμένοι να αναζητήσουν τη πρώτη τους φετινή νίκη  μπροστά στο κοινό τους. Θα αναγκαστούν να παίξουν επιθετικά και κάποια στιγμή ίσως χρειαστεί και να ρισκάρουν στο παιχνίδι τους. Τα μέχρι τώρα όμως δείγματα της αμυντικής τους λειτουργίας, δε με έχουν πείσει ότι θα τη «βγάλουν» καθαρή σήμερα. Το G/G εδώ, είναι το σημείο το οποίο συγκεντρώνει στα μάτια μου τις περισσότερες πιθανότητες επαλήθευσης απ’ οτιδήποτε άλλο.

@@@Κάντε Like στη σελίδα της στήλης στο facebook (Bet With Loxagos) για να ενημερώνεστε αμέσως για αλλαγές στις αποδόσεις, τζίρους, live bet, προτάσεις τις τελευταίας στιγμής, αλλά και για επιλογές εκτός ΟΠΑΠ

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.