Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > «Διπλό» και γκολ…

«Διπλό» και γκολ…

resizerΚαλό Σαββατοκύριακο σε όλους. Χωρίς περιττές εισαγωγές, αφού η ώρα είναι περασμένη (5μιση χαράματα) και το κεφάλι καζάνι από τη μελέτη, περνάμε στις προτάσεις της στήλης για αυτό το διήμερο…

Στη Γερμανία θα κρατήσω το όβερ 2.5 γκολ στο «SGL Arena» εκεί όπου η Άουγκσμπουργκ υποδέχεται τη Στουτγάρδη σε ένα παιχνίδι όπου αμφότερες θέλουν τους τρεις βαθμούς προκειμένου να πετύχουν τους στόχους τους. Η Άουγκσμπουργκ θέλει το «τρίποντο» με σκοπό να εδραιωθεί στην 6η θέση, ενώ οι Σουηβοί θα κυνηγήσουν τη νίκη στη προσπάθεια που κάνουν να γλυτώσουν τον υποβιβασμό. Θεωρώ ότι και οι δύο ομάδες θα πάρουν τα ρίσκα τους αφού ο βαθμός της ισοπαλίας δε θα αλλάξει κάτι γι’ αυτούς. Έτσι, περιμένω να δω καλό παιχνίδι, το οποίο η λογική «λέει» ότι θα ανοίξει πολύ αν κάποιος προηγηθεί.

Στην Αγγλία θα ασχοληθώ μόνο με την αναμέτρηση του «Σταμφορντ Μπριτζ» και η επιλογή μου και εδώ, θα είναι τα πολλά γκολ. Ο Φαν Χάαλ έχει βρει επιτέλους τη σωστή χημεία με αποτέλεσμα η Μάντσεστερ να «πετάει» από νίκη σε νίκη σκοράροντας μάλιστα με ευκολία. Ο άσος μοιάζει μικρός για τα δεδομένα της αναμέτρησης και από τη στιγμή μάλιστα που η Τσέλσι δείχνει να μη βρίσκεται σε καλό φεγγάρι, μόνο για κόντρα παιχνίδι μπορεί να χρησιμοποιηθεί. Προσωπικά, βρίσκω ικανοποιητική τη τιμή του όβερ 2.5 γκολ και θα «επενδύσω» πάνω του έχοντας σαν σύμμαχο τη πρόσφατη αγωνιστική συμπεριφορά των «Κόκκινων διαβόλων»

Στη Σουηδία το ενδιαφέρον μου θα είναι στραμμένο στο «Γκάμλα Ούλεβι» και στο τοπικό ντέρμπι Χάκεν – Γκέτεμποργκ με το «διπλό» να βρίσκεται ήδη στα υπ’όψιν μου, εδώ και μέρες. Ο παράγοντας έδρα δε θα επηρεάσει αφού το «Γκάμλα Ούλεβι» είναι η φυσική έδρα και της Γκέτεμποργκ. Οι φιλοξενούμενοι διαθέτουν καλύτερο ρόστερ, ενώ η χρονιά για την ομάδα του Λέναρντσον ξεκίησε ιδανικά, σε αντίθεση με την έως τώρα πορεία της Χάκεν. Το «διπλό» μπαίνει από σήμερα στο δελτίο μου αφού περιμένω αυτό το 2.25 που κυκλοφορεί (στο 2.00 ο ΟΠΑΠ)…αύριο να μην υπάρχει.

@@@Κάντε Like στη σελίδα της στήλης στο facebook (Bet With Loxagos) για να ενημερώνεστε αμέσως για αλλαγές στις αποδόσεις, τζίρους, live bet, προτάσεις τις τελευταίας στιγμής, αλλά και για επιλογές εκτός ΟΠΑΠ

ΥΓ. Τα παραπάνω σημεία στη «σούμα» πληρώνουν επί 8.50 περίπου, όμως η συμβουλή μου είναι να παιχθούν ως μονά αποδεκτά με το ίδιο ποσό πονταρίσματος το καθένα. Οι τιμές είναι τέτοιες, ούτως ώστε βγαίνει και καλό κέρδος σε περίπτωση που χαθεί ένα μόνο σημείο!

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.