Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > Παιχνίδι με γκολ στη Σουηδία

Παιχνίδι με γκολ στη Σουηδία

allsvenskan_nyhet_634x450Με τρία παιχνίδια σήμερα, συνεχίζεται το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής στην Αλσβένσκαν, η οποία ολοκληρώνεται αύριο με την αναμέτρηση Έλφσμποργκ – Αίκ Στοκχόλμης.

Και στις τρεις περιπτώσεις ο «άσος» δείχνει να είναι το φαβορί, όμως οι τιμές που συνοδεύουν τις νίκες των γηπεδούχων δεν αντικατοπτρίζουν τη πραγματικότητα.

Η Χάμαρμπι εμφανίζεται υποτιμημένη, έστω κι αν φιλοξενείται από τη πρωταθλήτρια Μάλμε. Οι παίκτες του Μπέργκστραντ  ξεκίνησαν καλά τη σεζόν και θα παραταχθούν στη «Σβέντμπανκ Αρένα» με τη καλύτερη δυνατή ψυχολογία, αλλά και το σημαντικότερο, χωρίς άγχος για το αποτέλεσμα. Στοιχηματικά επιλέγω το όβερ 2.5 γκολ καθώς έχουμε να κάνουμε με δύο ομάδες που, όπως έχουν δείξει μέχρι στιγμής, μπορούν και δημιουργούν πολλές φάσεις.

Η Χέλσινμποργκ φιλοξενεί τη Νόρκεπινγκ και όσοι σκέφτεστε να πάτε στον «άσο», υπολογίστε το γεγονός ότι η ομάδα του Χένρικ Λάρσον έχει να κερδίσει εντός έδρας τη σημερινή της αντίπαλο από το 2000. Από τότε μετράει (0-3-3).  Επιπλέον, οι γηπεδούχοι θα έχουν και απουσίες σήμερα με σημαντικότερη αυτή του Άντον Βεντέ (βασικός μέσος, 3/0).

Η Έρεμπρο φιλοξενεί τη Σούντσβαλ και το 1.60-1.75 που προσφέρεται στον «άσο», μόνο για γέλια είναι.  Η γηπεδούχοι έχουν κάνει κακό ξεκίνημα τη φετινή σεζόν, καθώς στα πρώτα της τρία παιχνίδια έχουν πάρει μόλις ένα βαθμό. Η Σούντσβαλ από την άλλη, αν και νεοφώτιστη δε «φοβάται» να ρισκάρει με αποτέλεσμα να βλέπουμε πολλά γκολ στα μέχρι τώρα παιχνίδια της. Αυτό το στυλ παιχνιδιού της, δεν υπάρχει λόγος να το αλλάξει μιας και όπως δείχνουν και τα αποτελέσματα, φαίνεται να αποδίδει.

@@@Κάντε Like στη σελίδα της στήλης στο facebook (Bet With Loxagos) για να ενημερώνεστε αμέσως για αλλαγές στις αποδόσεις, τζίρους, live bet, προτάσεις τις τελευταίας στιγμής, αλλά και για επιλογές εκτός ΟΠΑΠ

ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ
Χέλσινμποργκ – Νόρκεπινγκ  G/G @1.75
Έρεμπρο – Σούντσβαλ  G/G @1.75
Μάλμε – Χάμαρμπι  OVER 2.5 @1.75

ΥΓ. Τα παραπάνω σημεία στη «σούμα» πληρώνουν επί 5.36 περίπου, όμως η συμβουλή μου είναι να παιχθούν ως μονά αποδεκτά με το ίδιο ποσό πονταρίσματος το καθένα. Οι τιμές είναι τέτοιες, ούτως ώστε βγαίνει και κέρδος σε περίπτωση που χαθεί ένα μόνο σημείο!

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.