Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > Δυάδες με άσους και όβερ…

Δυάδες με άσους και όβερ…

lionel-messi-barcelona-espanyol-07122014_g7fh9um7lyy51tfisf3lua7t4Το κλίμα στράβωσε από νωρίς χθες! Μέχρι το 14ο λεπτό στο Φάλκενμπεργκ η Μάλμε είχε προλάβει να χάσει δύο σημαντικές ευκαιρίες να ανοίξει το σκορ, αλλά και το βασικό της επιθετικό Μεχμετί, ο οποίος τραυματίστηκε από τον αντίπαλο τερματοφύλακα σε τετ α τετ που είχε στο 14’. Από το 21ο μέχρι το 23ο λεπτό η Φάλκενμπεργκ πέτυχε δύο γκολ απέναντι στους πρωταθλητές, κυριολεκτικά από το πουθενά καθώς μέχρι τότε οι ποδοσφαιριστές της δεν είχαν πατήσει καθόλου στην αντίπαλη περιοχή! Το τελικό αποτέλεσμα ήταν η ομάδα του Χαρέιντε να σημειώσει τρία γκολ και να μη καταφέρει να κερδίσει, αφού σπατάλησε πολλές ευκαιρίες (είχε και δοκάρι στο Α’ μέρος να κάνει το 2-1) για να σκοράρει περισσότερα τέρματα.

Στη Γερμανία είχαμε «σημαδέψει» το γκολ/γκολ στο Μάιντς-Σάλκε. Οι γηπεδούχοι έκαναν το καθήκον τους, όμως δυστυχώς και εδώ «πέσαμε» πάνω στην ατυχία της ομάδας του Ρομπέρτο Ντι Ματέο. Οι Βασιλικοί Μπλε μπορούσαν να προηγηθούν νωρίς στο παιχνίδι, ενώ κι αυτοί υποχρεώθηκαν σε αναγκαστική αλλαγή στο 13’ (Αόγκο αντί του Χέγκερ). Το γκολ που θέλαμε για να επαληθευτεί το σημείο, δεν ήθελε να έρθει και αυτό φάνηκε από τη κατάληξη που είχε η μπάλα στο 81ο και στο 88ο λεπτό (δοκάρια στα σουτ των Γκορέτσκα και Ντράξλερ).

Στα σημερινά… εκτιμώ ότι η Βάρναμο θα περάσει δύσκολες στιγμές στην έδρα της Έστερσουντ, οπότε ο άσος λογικά «πληρώνει». Παραμένοντας στη Σουηδία, παρατηρούμε μεγάλη πτώση της τιμής του άσου στην αναμέτρηση της Χάμαρμπι με την Αντβίταμπεργκ. Αυτό οφείλεται στην εντός έδρας παρουσία της Χάμαρμπι στην «Tele 2 Arena» σε συνδυασμό με τις 2/2 ήττες εκτός έδρας για την Αντβίταμπεργκ, αλλά και από το γεγονός ότι οι φιλοξενούμενοι θα παραταχθούν με δύο σημαντικές απουσίες σε άμυνα και μεσαία γραμμή (Χάλινγκστρομ και Μπρούνο Μαρίνο).

Στα πολλά γκολ θα πάω στο παραδοσιακό ντέρμπι της Βαρκελώνης. Η Μπαρτσελόνα στη κατάσταση που βρίσκεται αυτή τη στιγμή, είναι σε θέση από μόνη της να στείλει στο ταμείο το όβερ 2.5. Ίδιο σημείο και στο Μάντσεστερ Σίτι-Άστον Βίλλα, παιχνίδι στο οποίο παραδοσιακά μπαίνουν πολλά γκολ.

 @@@Κάντε Like στη σελίδα της στήλης στο facebook (Bet With Loxagos) για να ενημερώνεστε αμέσως για αλλαγές στις αποδόσεις, τζίρους, live bet, προτάσεις τις τελευταίας στιγμής, αλλά και για επιλογές εκτός ΟΠΑΠ

ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ-Δυάδα απόδοσης 2.60
Έστερσουντ – Βάρναμο   1
Χάμαρμπι – Αντβίταμπεργκ  1

ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ-Δυάδα απόδοσης 2.25
Εσπανιόλ – Μπαρτσελόνα  όβερ 2.5
Μάντσεστερ Σ. – Άστον Β.   όβερ 2.5

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.