Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > Φαβορί σε τιμές «εκπτώσεων»

Φαβορί σε τιμές «εκπτώσεων»

besiktasΜάχες σε αρκετά μέτωπα προσφέρει το σημερινό κουπόνι. Από την Πέμπτη είναι φραγμένο από τον ΟΠΑΠ το ματς της Σούπερ Λίγκα, Εργοτέλης – Κέρκυρα.

Η Βαλένθια προέρχεται από 5 σερί Under στο γήπεδό της, ενώ πέτυχε 8 νίκες στα 9 τελευταία εντός.

Η Γρανάδα ταξίδεψε με ελλείψεις στο «Μεστάγια». Τιμωρημένος είναι ο χαφ Ρ. Πέρες (9/0), τραυματίες οι αμυντικοί Μπαμπίν (30/1), Μουρίγιο (19/0), Μάρε (11/0) και εκτός λόγω ρήτρας ο εξτρέμ Ιμπάνιεθ (4 γκολ).

Η αναμέτρηση Μπεσίκτας – Καρντεμίρ θα διεξαχθεί στο ουδέτερο «Οσμάνλι Σταντί» της Αγκυρας (3 νίκες και 1 ισοπαλία έχει φέτος εκεί η Μπεσίκτας).

Στη Μορεϊρένσε τιμωρημένος είναι ο μέσος Μπατάλια (21/2), αντίθετα εξέτισε ο επιθετικός Ζοάο Πέδρο (4 γκολ). Υποδέχεται την Σπόρτινγκ.

Η Μπόρνμουθ διατηρεί αήττητο σερί 11 αγωνιστικών. Ωστόσο, θα υποδεχτεί την Μπόλτον χωρίς τον βασικό στόπερ Φράνσις.

ΠΡΟΤΑΣΗ
Πολλά φαβορί σήμερα στο κουπόνι, τα περισσότερα όμως σε τιμές «εκπτώσεων» που δεν αξίζουν την ενασχόληση μας. Η Μπεσίκτας έχει την ευκαιρία της από τη στιγμή που η Φενέρμπαχτσε «στραβοπάτησε» το Σάββατο. Aξίζει ο άσος στο ημίχρονο. Τα 11/14 under εκτός έδρας της Αουε αλλά και η σημασία του αγώνα με την Μπραουνσβάιγκ μας οδηγούν. Δεν θα είναι εύκολο το βράδυ της Σπόρτινγκ.

479 ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ – ΚΑΡΝΤΕΜΙΡ Κ. 1 ημ. 1,80
482 ΜΠΡΑΟΥΝΣΒΑΙΓΚ – ΑΟΥΕ UNDER 1,70
487 ΜΟΡΕΙΡΕΝΣΕ – ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ OVER 1,85

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.