Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > Μόνο για τη νίκη Χαλ και Λίβερπουλ

Μόνο για τη νίκη Χαλ και Λίβερπουλ

Hull-vs-Liverpool-Prediction-and-Betting-Tips

Στο «KC Στέιντιουμ» διεξάγεται απόψε η εξ αναβολής αναμέτρηση της 33ης αγωνιστικής ανάμεσα στη Χαλ και τη Λίβερπουλ, με τις δύο ομάδες να έχουν μεγάλη ανάγκη από την κατάκτηση των τριών βαθμών. Οι γηπεδούχοι προκειμένου να διατηρηθούν εκτός της επικίνδυνης ζώνης και οι φιλοξενούμενοι για να μπορέσουν να μείνουν κοντά στη 1η τετράδα του βαθμολογικού πίνακα.

Τα αποτελέσματα του Σαββατοκύριακου, δεν ήταν καθόλου βολικά για τη Χαλ, πάντως μετά τη νίκη της μέσα στη Κρίσταλ Πάλας, παρέμεινε +1 βαθμό πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού και πλέον κρατάει τη τύχη στα χέρια της. Η υπόθεση «παραμονή» μόνο εύκολη δε θα είναι, καθώς μέχρι το φινάλε, πέρα από το σημερινό ματς η ομάδα του Στιβ Μπρους θα αγωνιστεί επιπλέον με Άρσεναλ, Μπέρνλι, Τότεναμ και Μάντσεστερ Γ.

Η Λίβερπουλ στον αντίποδα δε κατάφερε να πάρει τη νίκη κόντρα στη Γουέστ Μπρομ το Σάββατο, όμως τα καλά νέα γι’ αυτή ήρθαν τη Κυριακή από το Γκούντισον Παρκ. Η ήττα της Γιουνάιτεντ κράτησε ζωντανούς τους «κόκκινους» στο κυνήγι της 4ης θέσης,  όμως οι ισορροπίες είναι πολύ εύθραυστες, μιας και Τότεναμ και Σαουθάμπτον, την απειλούν όσον αφορά την 5η θέση που οδηγεί στο Γιουρόπα.

Το γκολ/γκολ σε τιμές 1.90+ θεωρώ ότι αξίζει το ποντάρισμά μας, μιας και οι δύο ομάδες επιβάλλεται να κυνηγήσουν τη νίκη, ενώ την ίδια στιγμή οι άμυνές τους έως τώρα έχουν αποδείξει ότι είναι ιδιαίτερα ευάλωτες.

Στα υπόλοιπα….Πολύς κόσμος έχει πέσει με τα μούτρα πάνω στον άσο της Ρόδεραμ στο εξ αναβολής ματς για την Τσάμπιονσιπ Αγγλίας, κόντρα στη Ρέντινγκ. με αποτέλεσμα ο άσος να πέφτει σχεδόν παντού. Αυτό συμβαίνει επειδή οι γηπεδούχοι βρίσκονται μόλις ένα βαθμό πάνω από την επικίνδυνη ζώνη και οι φιλοξενούμενοι είναι βαθμολογικά αδιάφοροι. Προσέξτε όμως, η Ρόδεραμ τη τελευταία αγωνιστική  θα αγωνιστεί κόντρα στην επίσης αδιάφορη Λιντς, ενώ η Μίλγουολ (που τη κυνηγάει) θα παίξει μέσα στην έδρα της Γουλβς η οποία θέλει 6άδα! Αυτό σημαίνει ότι ακόμα και βαθμό να μη πάρει η Ρόδεραμ σήμερα αλλά και τη τελευταία αγωνιστική, έχει πολλές πιθανότητες να σωθεί! Οπότε, ναι μεν η Ρόδεραμ στο σημερινό παιχνίδι με νίκη σφραγίζει και μαθηματικά τη σωτηρία της, όμως το παιχνίδι κόντρα στη Ρέντινγκ δεν είναι παιχνίδι «ζωής και θανάτου».

Στην «Αλιάνζ Αρένα» η Μπάγερν φιλοξενεί τη Ντόρτμουν τα σε νοκ άουτ παιχνίδι, με παράταση και πέναλτι αν χρειαστεί, για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου Γερμανίας. Μπορεί θεωρητικά να μιλάμε για ντέρμπι, όμως το σετ αποδόσεων αντικατοπτρίζει τη πραγματικότητα όσον αφορά τη διαφορά δυναμικότητας. Το όβερ 2.5 γκολ το βρίσκω σε ικανοποιητική τιμή για τα δεδομένα των δύο ομάδων. Μάλιστα, «βλέπω» το σκορ να ξεφεύγει και πολύ πιο πάνω αφού περιμένω τη Ντόρτμουντ να «χαλαρώσει» και να το απολαύσει… μιας και γι΄αυτή ακολουθεί ο τελικός με τη Χοφενχάιμ το Σάββατο για το πρωτάθλημα.

Καλή τύχη στις όποιες επιλογές σας και μη ξεχνάτε: Κάντε Like  στη σελίδα της στήλης στο facebook (Bet With Loxagos) για να ενημερώνεστε αμέσως για αλλαγές στις αποδόσεις, τζίρους, live bet, προτάσεις τις τελευταίας στιγμής, αλλά και για επιλογές εκτός ΟΠΑΠ

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.