Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > Το βάρος στο στοίχημα σε γκολ

Το βάρος στο στοίχημα σε γκολ

lavezziΑρκετές επιλογές προσφέρει το σημερινό κουπόνι. Ξεχωρίζει ο ημιτελικός του Κυπέλλου Γερμανίας, Μπάγερν – Ντόρτμουντ (νοκ άουτ), ενώ το υπόλοιπο μενού πλαισιώνεται κυρίως με παιχνίδια από Γαλλία, Ιταλία, Αγγλία και Ισπανία.

Στην Μπάγερν παραμένουν τραυματίες ο εξτρέμ Ριμπερί και ο αμυντικός Αλάμπα. Από την Ντόρτμουντ θ’ απουσιάσει ο βασικός τερματοφύλακας, Βαϊντενφέλερ.

Χωρίς τον πρώτο σκόρερ Ιμπραΐμοβιτς (17 γκολ) η Παρί (φιλοξενεί την Μετς).

Στην Μπαρτσελόνα τιμωρημένος είναι ο μπακ Αλμπα (υποδέχεται τη Χετάφε).

Η Ιντερ ταξίδεψε στην έδρα της Ουντινέζε χωρίς τους δύο βασικούς στόπερ. Τιμωρημένοι είναι οι Ρανόκια και Ζουάν Ζέσους.

Γειτονικό ντέρμπι το Μπιλμπάο – Σοσιεδάδ. Στη γηπεδούχο τιμωρημένος είναι ο στόπερ Ετσέιτα, ενώ από τη Σοσιεδάδ εκτός είναι ο αμυντικός Μαρτίνεθ (28/3).

Με προβλήματα η Φενέρ στην έδρα της Μπούρσασπορ. Εκτός αποστολής έμειναν οι βασικοί μέσοι Μεϊρέλες, Εμρέ και ο επιθετικός Ουεμπό (6 γκολ).

ΠΡΟΤΑΣΗ
Πολλές επιλογές στο κουπόνι σήμερα, εμείς θα ακολουθήσουμε την πεπατημένη με το βάρος να πέφτει στο στοίχημα σε γκολ. Κλασικό ματς στα 2-3 γκολ το Οσερ – Λαβάλ όπως δείχνει και η πρόσφατη προϊστορία στο συγκεκριμένο ζευγάρι. Με την Ιντερ το κίνητρο στο ματς με την Ουντινέζε, θα λείπουν όμως οι δύο βασικοί κεντρικοί της αμυντικοί. Και χωρίς Ιμπραίμοβιτς «πυροβολεί» η Παρί και τα 6 τελευταία της παιχνίδια είναι στα 4-6 γκολ.

114 ΟΣΕΡ – ΛΑΒΑΛ 2-3 G 1,70
131 ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ – ΙΝΤΕΡ G/G 1,55
132 ΠΑΡΙ Σ.Ζ. – ΜΕΤΣ 4-6 G 2,10

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.