Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > Πολλά γκολ στο ντέρμπι…

Πολλά γκολ στο ντέρμπι…

 

Markus-RosenbergΤέσσερις αναμετρήσεις περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής στην Αλσβένσκαν, όπου ξεχωρίζει το μεγάλο ντέρμπι μίσους της επαρχίας Σκόνε στη Νότιο Σουηδία, ανάμεσα στη Μάλμε και τη Χέλσινμποργκ.

Ο άσος μικρός για ένα τέτοιο παιχνίδι, όμως η άλλη πλευρά του νομίσματος «λέει» ότι η Μάλμε διαθέτει αναμφισβήτητα καλύτερο ρόστερ, ενώ τη δεδομένη χρονική στιγμή το συγκρότημα του Χαρέιντε βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Η Χέλσινμποργκ προέρχεται από νίκη κόντρα στη Σούντσβαλ, σ’ ένα ματς όπου το τελικό σκορ είναι 100% πλασματικό, αφού βάση εικόνας παιχνιδιού, η ομάδα του Χένρικ Λάρσον δε δικαιούταν ούτε το βαθμό της ισοπαλίας!

Στοιχηματικά επιλέγω το όβερ 2.5 γκολ, ποντάροντας πολλά στη καλή επιθετική κατάσταση που βρίσκονται οι πρωταθλητές. Ίδια επιλογή και στο Νόρκεπινγκ-Αντβίταμπεργκ αφού οι γηπεδούχοι σκοράρουν μεν, όμως αμυντικά παρουσιάζουν μεγάλα κενά!

Στο Σούντσβαλ-Έλφσμπορκ η μάζα πάει στο «διπλό» με αποτέλεσμα οι Μπουκ να έχουν ήδη «πειράξει» τις αρχικές τιμές. Προσωπικά θα πάω κόντρα στο ρεύμα αφού η ομάδα του Ρότζερ Φράντσεν παίζει εξαιρετικό ποδόσφαιρο και εκτιμώ ότι αν οι νεοφώτιστοι συνεχίσουν έτσι, θα σώσουν τη χρονιά πολύ εύκολα!

Πτώση παρουσιάζει και ο άσος της Τζουργκάρντεν κόντρα στη Γκέφλε κι αυτό γιατί οι γηπεδούχοι προέρχονται από τρεις σερί νίκες, τη στιγμή που η ομάδα του Ρότζερ Σάντμπεργκ αγνοεί το τρίποντο εδώ και τέσσερις αγώνες. Αν επιλέξετε να ασχοληθείτε με το συγκεκριμένο παιχνίδι, εγώ προσωπικά θα πάω πάσο, κρατήστε το γεγονός ότι η παράδοση «λέει» πως στις 6 τελευταίες αναμτερήσεις των δύο ομάδων μέσα στο «Tele 2 Arena» σημειώθηκαν 5 ισοπαλίες. Οι 4 απ’ αυτές μάλιστα με σκορ 1-1.

Καλή τύχη στις όποιες επιλογές σας και μη ξεχνάτε: Κάντε Like  στη σελίδα της στήλης στο facebook (Bet With Loxagos) για να ενημερώνεστε αμέσως για αλλαγές στις αποδόσεις, τζίρους, live bet, προτάσεις τις τελευταίας στιγμής, αλλά και για επιλογές εκτός ΟΠΑΠ

 

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.