Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > Ντέρμπι μίσους στη Στοκχόλμη

Ντέρμπι μίσους στη Στοκχόλμη

Police-try-to-stop-fans-g-006Ολοκληρώνεται σήμερα η 7η αγωνιστική στην Αλσβένσκαν με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει τέσσερις αναμετρήσεις, από τις οποίες ξεχωρίζει το τοπικό ντέρμπι της Στοκχόλμης ανάμεσα στην Αίκ και τη Χάμαρμπι.

Οι δύο ομάδες έχουν κοινή έδρα, την «Φρεντς Αρένα», όμως ανάμεσά τους υπάρχει μίσος, κάτι το οποίο φαίνεται από τα συχνά έκτροπα που δημιουργούν οι οπαδοί τους. Φέτος για το κύπελλο, πριν δύο μήνες, η Χάμαρμπι πήρε το «διπλό» με σκορ 1-2. Και τότε το σετ αποδόσεων, ήταν ίδιο με το σημερινό. Ο άσος για σήμερα παρουσιάζει πτώση. Στη Σουηδία από 1.85 «παίζεται» στο 1.75.

Προσωπικά δε μπορώ να δικαιολογήσω τη τάση αυτή, καθώς ναι μεν θεωρητικά η Αικ διαθέτει καλύτερο ρόστερ, όμως οι παίκτες του Νάνε Μπέργκστραντ τη δεδομένη χρονική στιγμή δείχνουν να είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση. Από τη στιγμή μάλιστα που για τους «γηπεδούχους» θα απουσιάζει ο Περ Κάρλσον (βασικότατος αμυντικός-στόπερ) «βλέπω» τη Χάμαρμπι να σκοράρει… τουλάχιστον μία φορά! Οπότε πρώτη επιλογή το γκολ/γκολ και από κοντά και το «γειτονικό» όβερ 2.5 γκολ!

Από τα υπόλοιπα του προγράμματος… Λογικά η Γκέτεμποργκ επιστρέφει στις νίκες όμως ομάδα του Γιέργκεν Λέναρντσον έχει αποδείξει ότι δυσκολεύεται απέναντι σε κλειστές άμυνες και η Φάλκενμπεργκ θα παραταχθεί στο «Γκάμλα Ούλεβι» με στόχο το μηδέν στα μετόπισθεν.

Με την «ισοπαλία» θα πάω στο «Όριαν Βαλ». Χάλμσταντ και Χάκεν φέτος δεν έχουν μεγάλες διαφορές μεταξύ τους, οπότε από τη τριάδα σημείων, επιλέγω αυτό με τη μεγαλύτερη απόδοση, το οποίο εννοείται, ότι θα μπει σε δελτίο με δικαίωμα στο λάθος. Όσον αφορά τα στοιχήματα στα γκολ, εντός έδρας η Χάλμσταντ και εκτός έδρας η Χάκεν φέρνουν «2-3 γκολ» σε ποσοστό 67% μέχρι τώρα.

Με ρίσκο «Χ» και στο «Γκούλντφεγκεν» εκεί όπου η Κάλμαρ φιλοξενεί την Έρεμπρο. Καμία από τις δύο δεν πείθουν μέχρι τώρα και αυτό φαίνεται και από την έως τώρα συγκομιδή τους σε βαθμούς. Θεωρώ ότι κανείς δε θα έχει παράπονο με το βαθμό της ισοπαλίας. Στα περιφερειακά στοιχήματα, το γκολ/γκολ βάση προϊστορίας (5/6 τελευταία) αλλά και με βάση την αμυντική τους συμπεριφορά μέχρι στιγμής, συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες επαλήθευσης.

ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ – Μονό αποδεκτό
ΑΙΚ – Χάμαρμπι   G/G (1.75)

ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ – Σύστημα 2/3
ΑΙΚ – Χάμαρμπι   Over 2,5 (1,80)
Κάλμαρ – Έρεμπρο  Χ (3.35)
Χάλμσταντ – Χάκεν  Χ (3.40)

Καλή τύχη στις όποιες επιλογές σας και μη ξεχνάτε: Κάντε Like  στη σελίδα της στήλης στο facebook (Bet With Loxagos) για να ενημερώνεστε αμέσως για αλλαγές στις αποδόσεις, τζίρους, live bet, προτάσεις τις τελευταίας στιγμής, αλλά και για επιλογές εκτός ΟΠΑΠ

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.