Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > «ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ»: Ο ΠΙΟ ΑΔΥΝΑΜΟΣ κρίκος

«ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ»: Ο ΠΙΟ ΑΔΥΝΑΜΟΣ κρίκος

COVERΤο «ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ», που κυκλοφορεί την Παρασκευή 8 Μαΐου, προσφέρει όλη την ειδησεογραφία και τα στατιστικά για τα πρωταθλήματα του κουπονιού, έχοντας ανοιχτή γραμμή με 40 ανταποκριτές απ’ όλο τον κόσμο.

Τελευταία αγωνιστική στην ελληνική Σούπερ Λιγκ, με το ενδιαφέρον να εστιάζεται στη μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού. Τα σενάρια είναι πολλά και παρουσιάζονται αναλυτικά. Προς το τέλος τους όμως πλησιάζουν και τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Σε Αγγλία, Γερμανία και Ιταλία, οι πρωταθλητές είναι ήδη γνωστοί, Τσέλσι, Γιουβέντους και Μπάγερν αντίστοιχα έχουν εξασφαλίσει την πρωτιά. Οι δύο τελευταίες, έχουν να σκέφτονται τις ρεβάνς στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Η Γιουβέντους θα παραταχθεί με πολλές αλλαγές κόντρα στην Κάλιαρι, αφού την Τρίτη θα πρέπει να υπερασπιστεί στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» τη νίκη με 2-1 επί της Ρεάλ, από το πρώτο παιχνίδι. Η Μπάγερν προσπαθεί να μαζέψει… τα κομμάτια της από τη βαριά ήττα στη Βαρκελώνη κόντρα στην Μπαρτσελόνα, θα κυνηγήσει τη μεγάλη ανατροπή στη ρεβάνς την προσεχή Τετάρτη, οπότε το ματς στην Μπουντεσλίγκα με την Αουγκσμπουργκ ελάχιστα την ενδιαφέρει.

Στην Ισπανία, η Μπαρτσελόνα διατηρεί το «+2» από τη Ρεάλ Μαδρίτης και υποδέχεται τη Σοσιεδάδ, προσβλέποντας σε νίκη και απώλεια βαθμών των Μαδριλένων, οι οποίοι φιλοξενούν την επικίνδυνη Βαλένθια. Πρεμιέρα έχουμε σε Α’ και Β’ Βραζιλίας, ενώ «νέες αφίξεις» έχουμε από αυτό το κουπόνι, με τα πρωταθλήματα Εσθονίας, Λετονίας, Λιθουανίας, Ισλανδίας να κάνουν «ντεμπούτο».

Διαβάστε τις στήλες:
«ΣΤΑΥΡΟ-ΦΟΡΟΣ», με το Σταύρο Κολίλα
«ΣΗΜΑΔΕΜΕΝΟΣ», με τον Δαυίδ Αμανατίδη
«DIEGO», με τον Ηλία Ζυματούρα
«Λάθος αποδόσεις», με τον Κώστα Φίλιο
Βαγγέλης Μελέκογλου
Δημήτρης Ανδρικόπουλος
«HOT underDOGS», «ΑΙΧΜΗΡΟΣ», «ΛΙΟΝΤΑΡΙ», «ΓΚΑΛΗΣ», «ΑΔΙΟΡΘΩΤΟΣ»
και φυσικά την «ΤΑΜΕΙΑΚΗ ΜΗΧΑΝΗ» με προτάσεις που καλύπτουν όλο το φάσμα των αγώνων.

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.