Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > «ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ»: «Ρέστα» παραμονής

«ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ»: «Ρέστα» παραμονής

COVERΤο «ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ», που κυκλοφορεί την Παρασκευή 22 Μαΐου, προσφέρει όλη την ειδησεογραφία και τα στατιστικά για τα πρωταθλήματα του κουπονιού, έχοντας ανοιχτή γραμμή με 40 ανταποκριτές απ’ όλο τον κόσμο.

Τελευταία αγωνιστική σε κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα (Πρέμιερ Λιγκ, Γερμανία, Ισπανία, Γαλλία). Με τον τίτλο να έχει κριθεί, το ενδιαφέρον στρέφεται στις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη αλλά και σε αυτές της παραμονής. Στη Γερμανία, δύο ιστορικοί σύλλογοι, το Αμβούργο και η Στουτγάρδη, αντιμετωπίζουν το φάσμα του υποβιβασμού, σε μια μάχη που αφορά 6 ομάδες, 4 από τις οποίες αγωνίζονται μεταξύ τους (Πάντερμπορν – Στουτγάρδη, Αννόβερο – Φράιμπουργκ). Στην Πρέμιερ Λιγκ, η Νιούκαστλ είναι αυτή που «καίγεται», ενώ στην Πριμέρα Ντιβιζιόν η Λα Κορούνια έχει την πίεση.

Το Σάββατο στο ΟΑΚΑ διεξάγεται ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας, με τον Ολυμπιακό να επιχειρεί το νταμπλ και να προσφέρεται ως το αδιαφιλονίκητο φαβορί έναντι της Ξάνθης, η οποία διεκδικεί τον πρώτο τίτλο της ιστορίας της. Στην Ιταλία, ξεχωρίζει το ντέρμπι της πρωτεύουσας μεταξύ της Λάτσιο και της Ρόμα, που πιθανότατα θα κρίνει τη 2η θέση και την απευθείας έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Πιο ξεκούραστη θα είναι η Ρόμα, καθώς οι «λατσιάλι» αγωνίστηκαν μεσοβδόμαδα και ηττήθηκαν με 2-1 στην παράταση του τελικού Κυπέλλου, από τη Γιουβέντους. Τελευταία αγωνιστική στη Β’ Ιταλίας, με τα περισσότερα «μέτωπα» ανοιχτά και τα σενάρια… αμέτρητα, ενώ στη Β’ Γαλλίας η σωτηρία της Νιμ βάζει «φωτιά» στην ουρά.

Διαβάστε τις στήλες:
«ΣΤΑΥΡΟ-ΦΟΡΟΣ», με το Σταύρο Κολίλα
«ΣΗΜΑΔΕΜΕΝΟΣ», με τον Δαυίδ Αμανατίδη
«DIEGO», με τον Ηλία Ζυματούρα
«Λάθος αποδόσεις», με τον Κώστα Φίλιο
Βαγγέλης Μελέκογλου
Δημήτρης Ανδρικόπουλος
«HOT underDOGS», «ΛΙΟΝΤΑΡΙ», «ΑΔΙΟΡΘΩΤΟΣ»,
και φυσικά την «ΤΑΜΕΙΑΚΗ ΜΗΧΑΝΗ» με προτάσεις που καλύπτουν όλο το φάσμα των αγώνων.

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.