Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > Αρχίζει να χτίζει το σερί της

Αρχίζει να χτίζει το σερί της

allsvenskan_nyhet_634x450Τέσσερις αναμετρήσεις έχουμε σήμερα στη Σουηδία για την 10η αγωνιστική της Αλσβένσκαν, με τις δύο πρώτες ομάδες του βαθμολογικού πίνακα (Γκέτεμποργκ και Έλφσμποργκ) να δοκιμάζονται στις έδρες των ομάδων με τη χειρότερη έως τώρα βαθμολογική συγκομιδή.

Και στις δύο περιπτώσεις το “διπλό” βάση αγωνιστικής κατάστασης των ομάδων, έχει το πρώτο λόγο, οπότε δικαιολογούνται αυτές οι τιμές που κυκλοφορούν για τις νίκες των φιλοξενούμενων. Για τους προληπτικούς πάντως, η Έλφσμποργκ δεν έχει κερδίσει ποτέ μέσα στο Κοπαρβάλεν.

Στο υπόλοιπο μενού της ημέρας, η Μάλμε θα φιλοξενηθεί από τη Κάλμαρ με στόχο την επιστροφή στα νικηφόρα αποτελέσματα. Ο Χαρέιντε το μοναδικό πρόβλημα που θα έχει να αντιμετωπίσει είναι η αμυντική λειτουργία της ομάδας του, αφού το απουσιολόγιο άδειασε μετά και τις επιστροφές των Μεχμέτι (βασικός επιθετικός, 7/1) και Κρουν (ημιβασικός χαφ, 4/1). Τέλος, προσοχή χρειάζεται στο Έρεμπρο-Γκέφλε. Δε δικαιολογείται αυτή η απόδοση στον άσο, όταν η Γκέφλε είναι σε καλύτερη φόρμα και η Έρεμπρο διαθέτει τη χειρότερη επιθετική γραμμή της κατηγορίας.

ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ
– Γκολ/γκολ στο Κοπαρβάλεν. Η Αντβίταμπεργκ, χάνει επειδή δέχεται περισσότερα γκολ απ΄όσα βάζει η ίδια. 8/9 αμφίσκορα αποτελέσματα έχει μέχρι τώρα, ενώ αξίζει να αναφερθεί ότι 6/7 φετινές ήττες της, ήταν οριακά στο γκολ.
– Το 1.75 της Μάλμε αποτελεί το σημείο της ημέρας για μένα. Η δυναμική των ομάδων, αλλά και η παράδοση “λένε” διπλό. Με προβληματίζει η άμυνα των πρωταθλητών, όμως θεωρώ ότι διαθέτουν τη ποιότητα εκείνη που μπορούν να καλύψουν τα όσα (πιθανόν) δεχθούν. Μη ξεχνάμε ότι η Μάλμε, έβγαλε μέχρι στιγμής δύσκολο πρόγραμμα και τη περιμένω από εδώ και πέρα να χτίσει ένα καλό σερί επιτυχιών.

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.