Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > Η Ρώμη στα… δύο

Η Ρώμη στα… δύο

SS-Lazio-vs-AS-Roma-2015-Derby-Della-Capitale-HD-WallpaperΑρκετές επιλογές προσφέρει το σημερινό κουπόνι. Ξεχωρίζει το ντέρμπι του Καμπιονάτο, Λάτσιο – Ρόμα (μονό αποδεκτό και Live από τον ΟΠΑΠ).

Η Ρόμα εμφάνισε τα «2-3 γκολ» και στις 7 πιο πρόσφατες αναμετρήσεις της. Δεν υπολογίζεται ο πολύτιμος εξτρέμ Ζερβίνιο (2 γκολ, 4 ασίστ).

Στη Σιόν (υποδέχεται τη Γιουνγκ Μπόις) τιμωρημένος είναι ο πρώτος σκόρερ Κονάτε (16 γκολ). Για το ίδιο πρωτάθλημα, στη Λουκέρνη (φιλοξενεί τη Ζυρίχη) εκτός τέθηκε ο επιθετικός Λεσκάνο (10 γκολ) και ο μέσος Ντουμπάι (4 ασίστ).

Με… προβλήματα η Κοπεγχάγη (παίζει εντός με Οντένσε). Τιμωρημένος είναι ο μέσος Ντελάνεϊ (2 γκολ, 5 ασίστ), τραυματίες οι φορ Κορνέλιους (6 γκολ), Τούτουχ (2 γκολ και ο στόπερ Αντονσον.

Με νέο προπονητή η Φρέντρικσαντ. Ανέλαβε ο Αρνε Ελραντσεν, ο οποίος πραγματοποιεί ντεμπούτο στο εντός έδρας ματς κόντρα στη Φόλο.

ΠΡΟΤΑΣΗ
Παραδοσιακά τέτοια εποχή οι αποδόσεις είναι προσαρμοσμένες προς τα κάτω στα περισσότερα πρωταθλήματα,οπότε τις ευκαιρίες τις ψάχνουμε με το κιάλι. Μεγάλο ματς στο «Γουέμπλεϊ» για την άνοδο στην Πρέμιερ μεταξύ Μίντλεσμπρο – Νόργουιτς,το γκολ είναι μία πιθανότατη εξέλιξη. Επτά συνεχόμενα 2-3 γκολ έχει η Ρόμα δύσκολα θα ξεφύγει από αυτό το εύρος το τοπικό ντέρμπι (κοινή έδρα) με τη Λάτσιο. Η «τραγική» άμυνα της Μπελσάτοφ βγάζει over στο ματς με τη Ρουχ Χορζόφ.

427 ΜΙΝΤΛΕΣΜΠΡΟ – ΝΟΡΓΟΥΙΤΣ G/G 1,65
441 ΛΑΤΣΙΟ – ΡΟΜΑ 2-3 G 1,90
451 ΡΟΥΧ ΧΟΡΖΟΦ – ΜΠΕΛΣΑΤΟΦ OVER 1,85

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.