Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > «ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ»: Να τα φέρει… ΤΟΥΜΠΑ

«ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ»: Να τα φέρει… ΤΟΥΜΠΑ

COVERΤο «Ποντάρισμα» της Τρίτης 26 Μαΐου, προσφέρει όλη την ειδησεογραφία και τα στατιστικά για τα πρωταθλήματα του κουπονιού, έχοντας ανοιχτή γραμμή με 40 ανταποκριτές απ’ όλο τον κόσμο.

Στη Βαρσοβία της Πολωνίας τίθενται αντιμέτωπες η ισπανική Σεβίλλη και η ουκρανική Ντνιεπρ, για τον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ. Μπορεί ο τελικός να μη θεωρείται ο πιο… εμπορικός των τελευταίων ετών, ωστόσο αυτό δεν μειώνει τη σημασία που έχει η αναμέτρηση για τους δύο συλλόγους. Η Σεβίλλη υπερασπίζεται τον τίτλο της (τον κέρδισε πέρσι, στα πέναλτι, απέναντι στην Μπενφίκα) και έχει το «απόλυτο» σε τελικούς με 3 κατακτήσεις. Αξιοπρόσεκτη η πορεία της Ντνιεπρ στο θεσμό, λίγοι περίμεναν πως θα φτάσει τόσο μακριά, απέκλεισε κατά σειρά Ολυμπιακό, Αγιαξ, Κλαμπ Μπριζ και Νάπολι.

Στα πλέι οφ της Σούπερ Λιγκ, με… αέρα τεσσάρων βαθμών θα παραταχθεί ο Παναθηναϊκός στην Τούμπα, κόντρα στον ΠΑΟΚ. Ακολουθεί την Κυριακή η «άτυπη» ρεβάνς στη Λεωφόρο, δύο παιχνίδια που θα κρίνουν σε μεγάλο βαθμό τη μάχη για την πρώτη θέση και τη συμμετοχή στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Στο άλλο παιχνίδι, ο Ατρόμητος υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης. Αγωνιστική δράση υπάρχει σε όλες τις… ηπείρους, με τις ρεβάνς στο Κόπα Λιμπερταδόρες (προημιτελική φάση) και στο Ασιατικό Τσάμπιονς Λιγκ (φάση των «16»). Στο Κύπελλο Αργεντινής αναβλήθηκαν οι αγώνες της Τρίτης, λόγω του θανάτου του 27χρονου παίκτη της Ατλέτικο Παρανά (Β’ κατηγορίας), Κρίστιαν Γκόμες.

Διαβάστε τις στήλες:
«ΣΤΑΥΡΟ-ΦΟΡΟΣ», με το Σταύρο Κολίλα
«ΣΗΜΑΔΕΜΕΝΟΣ», με τον Δαυίδ Αμανατίδη
«Λάθος αποδόσεις», με τον Κώστα Φίλιο
Δημήτρης Ανδρικόπουλος
«HOT underDOGS», «ΓΚΑΛΗΣ» και φυσικά την «ΤΑΜΕΙΑΚΗ ΜΗΧΑΝΗ» με προτάσεις που καλύπτουν όλο το φάσμα των αγώνων.

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.