Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > Τελικός με φαβορί

Τελικός με φαβορί

europa-league-trophy-wallpaperΣτο σημερινό κουπόνι δεσπόζει ο τελικός του Γιουρόπα Λιγκ, Ντνιεπρ – Σεβίλλη, ενώ ξεχωρίζουν οι μάχες των πλέι οφ, ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός και Ατρόμητος – Αστέρας .

Η Σεβίλλη βρίσκεται για 4η φορά σε τελικό Γιουρόπα Λιγκ (3 κατακτήσεις), σε αντίθεση με τη Ντνιεπρ, που μετέχει για πρώτη φορά.

Οι Ουκρανοί δεν υπολογίζουν στις υπηρεσίες του επιθετικού Ζοζούλια, ενώ από τη Σεβίλλη εκτός έμεινε ο αμυντικός Παρέχα.

Στον ΠΑΟΚ ακούστηκαν αποδοκιμασίες, μετά την ισοπαλία με τον Αστέρα (0-0). Τραυματίες είναι ο φορ Σαλπιγγίδης και ο μέσος Γκολάσα, αμφίβολοι Βίτορ, Αθανασιάδης και Μακ.

Ο Παναθηναϊκός «μετράει» 4 νίκες στα 6 τελευταία ματς κόντρα στον ΠΑΟΚ, ανεξαρτήτως έδρας. Εκτός αποστολής έμειναν οι επιθετικοί Πέτριτς, Κλωναρίδης και ο αμυντικός Τριανταφυλλόπουλος.

Χωρίς νίκη 11 σερί εκτός έδρας παιχνίδια (6 ήττες και 5 ισοπαλίες) ο Αστέρας Τρίπολης και με ελλείψεις. Θ’ απουσιάσουν ο εξτρέμ Γιαννιώτας (4 γκολ) και ο μέσος Φερνάντες (3 γκολ).

ΠΡΟΤΑΣΗ
Τελικός με φαβορί την Σεβίλλη που έχει κατακτήσει τρεις φορές σερί το τρόπαιο. Άμυνα θα παίξει η Ντνιέρπ τα 2-3 γκολ είναι μία λογική επιλογή σε καλύτερη απόδοση από το πιθανό διπλό. Στα πλέι οφ ο Ατρόμητος έχει τον πρώτο λόγο στο Περιστέρι κόντρα στον Αστέρα που είναι ντεφορμέ και πήρε τυχερό 0-0 στην Τούμπα. Ρίσκο με το «Χ» της Κρουζέιρο κόντρα στη Ρίβερ Πλέιτ.

ΠΡΟΤΑΣΗ
128 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 2-3 G 1,80
200 ΝΤΝΙΕΡΠ – ΣΕΒΙΛΛΗ 2-3 G 1,80
138 ΚΡΟΥΖΕΙΡΟ – ΡΙΒΕΡ ΠΛΕΙΤ Χ 3,20

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.