Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > Επίκεντρο τα προκριματικά

Επίκεντρο τα προκριματικά

UEFA Euro 2016 logo presentationΕπίκεντρο στο κουπόνι του Σαββατοκύριακου τα παιχνίδια για τα προκριματικά του Euro 2016. Η εθνική Ελλάδος δεν έχει νίκη έπειτα από πέντε αγωνιστικές και βρίσκεται στην τελευταία θέση του 6ου ομίλου. Μόνο με νίκη στο εκτός έδρας ματς με τους Νήσους Φερόες, θα αποκτήσει ελπίδες να διεκδικήσει τουλάχιστον την 3η θέση.

Δεν κλήθηκε ο Χολέμπας και με δηλώσεις εξέφρασε την δυσφορία του, αφήνοντας αιχμές για τον Καραγκούνη. Νέα πρόσωπα είναι οι Ταυλαρίδης, Νίνης, Φούντας, εκτός αποστολής οι Σαμαράς, Αθανασιάδης

, Μανιάτης, Σιόβας, Κ. Παπαδόπουλος, Μάνταλος, Μπακάκης.Στην προηγούμενη επίσκεψή της στις Νήσους Φερόες, τον Σεπτέμβριο του 1994, η Ελλάδα κέρδισε 1-5.

Στην αντίπαλο μας για πρώτη φορά κλήθηκαν ο μπακ Εϊστουρόι και ο μέσος Φρεντέρικσμπεργκ. Επιστρέφουν οι μέσοι Μπεντζάμινσεν και Χάνσον. Τα φώτα της δημοσιότητας θα πέσουν και στην πρώτη αγωνιστική των ομίλων του Κόπα Αμέρικα που διεξάγεται στη Χιλή. Μετά το ματς της πρεμιέρας, ανάμεσα σε Χιλή και Ισημερινό, που διεξήχθη ξημερώματα Παρασκευής, στη μάχη ρίχνονται και οι υπόλοιπες δέκα ομάδες του θεσμού.
Η Βραζιλία αντιμετωπίζει το Περού και θέλει μόνο τη νίκη προκειμένου να αποδείξει ότι παραμένει δυνατή και να πάρει τα πάνω της στο ψυχολογικό κομμάτι, ιδιαίτερα μετά την αποτυχημένη παρουσία της στο Μουντιάλ του περασμένου καλοκαιριού.

Στη φάση των ομίλων του Κόπα Αμέρικα συμμετέχουν 12 ομάδες, χωρισμένες σε τρία γκρουπ των τεσσάρων. Στα προημιτελικά (νοκ άουτ ματς) προκρίνονται οι δύο πρώτες κάθε ομίλου και οι δύο καλύτερες τρίτες.

Bet Dna
Η Αργεντινή στην οποία ενσωματώθηκαν Μέσι, Μασεράνο και Τέβες, αντιμετωπίζει τη σκληροτράχηλη Παραγουάη. Στην Παραγουάη, ο νέος τεχνικός Ραμόν Ντίας (Αργεντινός, πολυνίκης στη χώρα του) δείχνει να… ψάχνεται, στα πρώτα του βήματα, πήρε «καμένη» ομάδα και τα δείγματα γραφής στα φιλικά δεν είναι ικανοποιητικά.

Τα στάνταρ
158 ΑΡΜΕΝΙΑ – ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ 2 1,40
166 Ν. ΦΕΡΟΕΣ – ΕΛΛΑΔΑ 2 1,30
220 ΣΠΟΡΤ ΡΕΣ. – ΤΖΟΪΝΒΙΛ 1 1,45

Βίοι αντίθετοι για Αρμενία και Πορτογαλία στον 9ο προκριματικό όμιλο του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Οι γηπεδούχοι είναι ουραγοί, με μόλις 1 βαθμό, ενώ η «αρμάδα» του Φερνάντο Σάντος, πρωτοπόρος με 3 νίκες σε 4 αγωνιστικές. Για την ίδια διοργάνωση, η εθνική μας ομάδα δεν έχει περιθώρια για άλλες απώλειες, αν θέλει να ελπίζει στην 3η θέση, που οδηγεί στα μπαράζ. «Μονόδρομος» η νίκη με τα αδύναμα Νησιά Φερόε. Στην Α’ Βραζιλίας, η αήττητη Σπορτ Ρεσίφε είναι το φαβορί με την αδύναμη ουραγό Τζόινβιλ.

Τα καλοπληρωμένα
165 ΔΑΝΙΑ – ΣΕΡΒΙΑ 1 2,00
213 ΜΟΤΖΙ ΜΙΡΙΜ – ΒΙΤΟΡΙΑ ΜΠ. 2 2,15
219 ΒΑΣΚΟ – ΚΡΟΥΖΕΪΡΟ 2 2,35

Η Δανία βρίσκεται στο +6 από την Σερβία στον 9ο προκριματικό όμιλο του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Αν εκμεταλλευτεί την έδρα της και πάρει τη νίκη, τότε αυτόματα κάνει αποφασιστικό βήμα πρόκρισης. Εμπιστευόμαστε τους Σκανδιναβούς. Στη Β’ Βραζιλίας, η ουραγός Μότζι Μίριμ αποτελεί τη μοναδική ομάδα χωρίς νίκη στην κατηγορία. Η Βιτόρια «μετρά» 4/5 νίκες και «έπιασε» την τετράδα της ανόδου. «Γκρίνια» στην Βάσκο (χωρίς ακόμα νίκη), βρίσκει ρυθμό η περσινή πρωταθλήτρια Κρουζέιρο (δύο σερί νίκες).

Φουλ του Χ
159 ΙΡΛΑΝΔΙΑ – ΣΚΩΤΙΑ 3,05
161 ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ – ΟΥΓΓΑΡΙΑ 3,10
279 ΑΒΑΪ – ΦΙΓΚΕΪΡΕΝΣΕ 3,00

Βρετανικό ντέρμπι στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, ανάμεσα σε Ιρλανδία και Σκωτία. Αμφότερες στοχεύουν στην 3η θέση, που οδηγεί στα μπαράζ. Θεωρούμε ότι θα κυριαρχήσουν τα νεύρα και η ένταση, δύσκολα θα αναδειχθεί νικητής. Για τον όμιλο της Εθνικής μας, η Φινλανδία υποδέχεται την Ουγγαρία. Αρκετά πιθανή δείχνει η ισοπαλία. Ντέρμπι «μίσους» στη Βραζιλία, μεταξύ της Αβάι και της Φιγκεϊρένσε, ρισκάρουμε στην ισοπαλία, έχοντας ως «σύμμαχο» και την παράδοση (4 «Χ» στα 6 τελευταία).

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.