Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > Προσεχτικά η Αργεντινή

Προσεχτικά η Αργεντινή

MESSIΗ Ελλάδα αντιμετωπίζει την Πολωνία σε φιλική αναμέτρηση, μετά από το… στραπάτσο στα Νησιά Φερόε, ενώ στη Γενεύη διασταυρώνουν τα ξίφη τους η Ιταλία με την Πορτογαλία.

Απίθανη θεωρείται πλέον η πρόκριση για την εθνική μας ομάδα. Εντονη κριτική δέχονται οι παίκτες, ενώ αλλαγές ετοιμάζει ο τεχνικός, Σέρχιο Μαρκαριάν.

Χωρίς τον σταρ Κριστιάνο Ρονάλντο η Πορτογαλία, ενώ θ’ απουσιάσουν επίσης οι αμυντικοί Καρβάλιο, Πέπε, Μποσίνγκουα και ο μεσοεπιθετικός Ντάνι.

Με σημαντικές ελλείψεις και η Ιταλία, εκτός έμειναν ο βασικός τερματοφύλακας Μπουφόν, οι μέσοι Ντε Ρόσι, Βεράτι, ο φορ Μπαλοτέλι και οι αμυντικοί Ντε Σιλβέστρι, Κιελίνι, Μπαρτζάλι.

Η Αργεντινή την… πάτησε στην πρεμιέρα του Κόπα Αμέρικα από την Παραγουάη (2-2). Αντιμετωπίζει την Ουρουγουάη, η οποία θα στερηθεί ξανά τις υπηρεσίες του πρώτου σκόρερ Σουάρες.

Στην Κρισιούμα πραγματοποιεί ντεμπούτο ο τεχνικός Πέτκοβιτς (παίζει εκτός με Λουβερντένσε).

ΠΡΟΤΑΣΗ
Αλαλούμ στην Εθνική μας μετά τη σφαλιάρα από τα Φερόε, πιθανό το over με την Πολωνία (θα έχει σημαντικές απουσίες) που έχει 4 στα 5 over στα τελευταία ματς. Προσεχτικά θα πάει η Αργεντινή μετά το 2-2 της πρεμιέρας με την Παραγουάη, έτσι και αλλιώς η Ουρουγουάη είναι πραγματικά σκληρό καρύδι. Κάτοχος του θεσμού του κυπέλλου στις ΗΠΑ το Σιάτλ,έχει το προβάδισμα κόντρα στο Πόρτλαντ.

123 ΠΟΛΩΝΙΑ -ΕΛΛΑΔΑ OVER 1,85
130 ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ – ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ 2-3 G 1,80
136 ΣΙΑΤΛ – ΠΟΡΤΛΑΝΤ 1 1,80

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.