Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > Τα βλέμματα στο Κόπα Αμέρικα

Τα βλέμματα στο Κόπα Αμέρικα

Brazil v Mexico: Group A - FIFA Confederations Cup Brazil 2013Στο Κόπα Αμέρικα στρέφεται σήμερα το ενδιαφέρον. Η Βραζιλία αντιμετωπίζει την Κολομβία, για τη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων της διοργάνωσης.

Η Κολομβία «γκέλαρε» στην πρεμιέρα (έχασε 1-0 από τη Βενεζουέλα), ενώ η Βραζιλία κέρδισε δύσκολα (2-1) το Περού. Οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν στους «8» στο πρόσφατο Μουντιάλ, με τη Βραζιλία να παίρνει την πρόκριση (2-1).

Η αναμέτρηση Σαραγόσα – Λας Πάλμας είναι ο πρώτος τελικός των πλέι οφ ανόδου. Ισχύει το εκτός έδρας γκολ, σε περίπτωση απόλυτης ισορροπίας μετά το δεύτερο ματς, ακολουθεί παράταση και αν δεν υπάρξει νικητής, προβιβάζεται στην Πριμέρα η Λας Πάλμας, διότι τερμάτισε πιο ψηλά στη βαθμολογία.

Τα ματς Γερμανία – Σερβία και Τσεχία – Δανία είναι για την 1η αγωνιστική των ομίλων της τελικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος κάτω των 21 ετών. Χωρίς τον πρώτο σκόρερ Χάμπο (4 γκολ) η Ιντερ Τούρκου (υποδέχεται την Κότκα).

ΠΡΟΤΑΣΗ
Εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων το σημερινό πρόγραμμα στο κουπόνι δεν είναι και ότι καλύτερο από ποιοτικής πλευράς. Παίρνουμε ρίσκο με το διπλό της Λάχτι που δεν έχει δεχθεί γκολ σε τρία σερί ματς και «τρόμαξε» την πρωτοπόρο Ελσίνκι στο μεταξύ τους 0-0.Γκολ βλέπουμε στο μπαράζ ανόδου (ακολουθεί ρεβάνς), Σαραγόσα – Λας Πάλμας, ενώ δύσκολα θα ανοιχθούν από την αρχή Βραζιλία και Κολομβία.

148 ΒΑΑΣΑ – ΛΑΧΤΙ 2 2,20
159 ΣΑΡΑΓΟΣΑ – ΛΑΣ ΠΑΛΜΑΣ OVER 1,90
165 ΒΡΑΖΙΛΙΑ – ΚΟΛΟΜΒΙΑ Χ ημ. 1,90

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.