Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > Ταξίδι στο… άγνωστο

Ταξίδι στο… άγνωστο

Peru v Venezuela - South American QualifiersΣτο σημερινό κουπόνι ξεχωρίζει η αναμέτρηση του Κόπα Αμέρικα, Περού – Βενεζουέλα. Στο υπόλοιπο πρόγραμμα συναντάμε κυρίως ματς από τα πρωταθλήματα Βραζιλίας, Σουηδίας, Λευκορωσίας και Ουζμπεκιστάν!

Η Βενεζουέλα έκανε την έκπληξη στην πρεμιέρα, επικρατώντας δίκαια της Κολομβίας (1-0). Το Περού… ζόρισε τη Βραζιλία, αλλά δεν μπόρεσε ν’ αποφύγει την ήττα (2-1).

Με προβλήματα η Φιγκεϊρένσε (υποδέχεται την Ιντερνασιονάλ). Τιμωρημένοι είναι οι βασικοί Μαρκίνιος (αμυντικός), Μαρκάο (επιθετικός) και τραυματίες οι Φαμπίνιο (μέσος), Κάρλος Αλμπέρτο (φορ).

Τα παιχνίδια Ιταλία – Σουηδία και Αγγλία – Πορτογαλία είναι για την 1η αγωνιστική των ομίλων της τελικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος κάτω των 21 ετών. Στη Σουηδία τραυματίστηκε ο βασικός στόπερ Κραφτ.

Το ματς του Κυπέλλου Ισλανδίας, Στιάρναν – Φίλκιρ είναι για τη φάση των «16» (νοκ άουτ, παράταση και αν χρειαστεί πέναλτι). Οι δύο ομάδες ήρθαν αντιμέτωπες τη Δευτέρα στο πρωτάθλημα και η Στιάρναν κέρδισε με 2-0.

ΠΡΟΤΑΣΗ
Δεδομένο το ρίσκο σε ένα κουπόνι «ταξίδι στο άγνωστο». Η τελευταία ομάδα που κέρδισε την Φιγκειρένσε εκτός έδρας ήταν η Ιντερνασιονάλ πριν από 1,5 χρόνο (6/12/2014),ποντάρουμε στο να το επαναλάβει με δεδομένες και τις απουσίες της γηπεδούχου. Πριν τρεις ημέρες η Στιαρνάν κέρδισε στην έδρα της Φίλκιρ με 2-0 για το πρωτάθλημα,μπορεί να το επαναλάβει και για το κύπελλο, αυτή τη φορά στην έδρα της. Τέλος ρισκάρουμε στο «Χ» στο ματς του Κόπα Αμέρικα Περού – Βενεζουέλα.

178 ΣΤΙΑΡΝΑΝ – ΦΙΛΚΙΡ 1 1,75
179 ΠΕΡΟΥ – ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ Χ 3,00
180 ΦΙΓΚΕΙΡΕΝΣΕ – ΙΝΤΕΡΝ/ΝΑΛ 2 2,30

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.