Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > Σε καλοκαιρινούς ρυθμούς

Σε καλοκαιρινούς ρυθμούς

CruzeiroΣε καλοκαιρινούς ρυθμούς το κουπόνι του ΟΠΑΠ,σίγουρα χρειάζεται πολύ μελέτη καθώς τα νέα πρωταθλήματα και διοργανώσεις που έχουν προκύψει εσχάτως χαρακτηρίζονται «αχαρτογράφητα ύδατα» και αυξάνουν το ήδη δεδομένο ρίσκο.

Στο Κόπα Αμέρικα είμαστε στο φινάλε των ομίλων. Στα προημιτελικά (νοκ άουτ ματς) προκρίνονται οι δύο πρώτες και οι δύο καλύτερες τρίτες από τους τρεις ομίλους. Κριτήρια ισοβαθμίας: 1. Διαφορά τερμάτων, 2. Καλύτερη επίθεση, 3. Μεταξύ τους ματς, 4. Πέναλτι (αν ισοβαθμούν απόλυτα δύο ομάδες που παίζουν μαζί την τελευταία αγωνιστική), 5. Κλήρωση.

Το πιο ισχυρό σημείο, θεωρητικά, είναι ο «άσος» της Αργεντινής απέναντι στην περιορισμένων δυνατοτήτων Τζαμάικα, ωστόσο ο 2ος όμιλος περιλαμβάνει και τη σπουδαία «μάχη» απέναντι σε Ουρουγουάη και Παραγουάη, εδώ που οι προβλέψεις είναι παρακινδυνευμένες.

Η Αργεντινή δεν ξεκίνησε καλά στη διοργάνωση.«Λίγα» πράγματα, μέχρι στιγμής, από τον Μέσι που είναι εμφανώς καταπονημένος. Πρόβλημα στον ώμο ο Αγουέρο, αναμένεται να προφυλαχθεί. Στο όριο καρτών οι Ρομέρο , Ρόχο, Οταμέντι, Ρονκάγλια, Μασεράνο. Στην εξέδρα ο τιμωρημένος τεχνικός Μαρτίνο, στον πάγκο ο βοηθός του Χ. Παουτάσο.

Στον 3ο όμιλο, το Βραζιλία – Βενεζουέλα έχει αποκτήσει χαρακτήρα «τελικού» για τη «Σελεσάο», η οποία θα αγωνιστεί δίχως τον Νέιμαρ που αποβλήθηκε, τιμωρήθηκε με δύο αγωνιστικές, η τιμωρία ίσως αυξηθεί, λόγω απρεπούς συμπεριφοράς.

Bet Dna
Το Κολομβία – Περού ενδέχεται να έχει μονόπλευρο ενδιαφέρον, αν το Περού έχει χάσει από τη Βενεζουέλα. Τιμωρημένος για την Κολομβία ο Μπάκα, εκτός επίσης οι Γιέπες, Αγκιγιάρ, Γκουαρίν, Κιντέρο και Ράμος. Στο πρωτάθλημα της Βραζιλίας, έχουμε ντεμπούτο για τον τεχνικό Μαρσέλο Ολιβέιρα στον πάγκο της Παλμέιρας. Έντονα οικονομικά προβλήματα και καθυστερήσεις μισθών στους ποδοσφαιριστές σε Κορίνθιανς και Μινέιρο.

Τα στάνταρ
167 ΣΠΟΡΤ ΡΕΣ. – ΒΑΣΚΟ 1 1,55
200 ΜΠΡΑΓΚΑΝΤΙΝΟ – ΟΕΣΤΕ 1 1,75
233 ΚΡΟΥΖΕΪΡΟ – ΣΑΠΕΚΟΕΝΣΕ 1 1,45

Στην Βραζιλία τον πρώτο λόγο έχει η έδρα. Από την Α’ κατηγορία, βίοι αντίθετοι για Σπορτ Ρεσίφε και Βάσκο. Οι γηπεδούχοι «φιγουράρουν» στην πρώτη τετράδα, ενώ παραμένουν αήττητοι (4-3-0). Απογοητευτική η Βάσκο, «μετρά» 4 σερί ήττες και είναι «κολλημένη» στη ζώνη του υποβιβασμού, χωρίς ακόμα νίκη (0-3-4). Στη Β’, η Μπραγκαντίνο (2 σερί νίκες) έχει το προβάδισμα στο γειτονικό ντέρμπι με την Οέστε (1 νίκη σε 6 ματς). Ακίνδυνη εκτός έδρας η Σαπεκοένσε (3/3 ήττες), δύσκολα θα προβάλλει αντίσταση στην περσινή πρωταθλήτρια, Κρουζέιρο.

Τα καλοπληρωμένα
125 ΓΙΟΚΟΧΑΜΑ Μ. – ΚΑΣΙΜΑ 1 2,55
152 ΣΑΝΤΕΦΙΟΡΝΤ – ΛΙΛΕΣΤΡΟΜ 2 2,00
271 ΤΖΟΪΝΒΙΛ – ΓΚΟΪΑΣ 1 2,05

Σε δαιμονιώδη φόρμα βρίσκεται η Γιοκοχάμα Μαρίνος, «τρέχει» αήττητο σερί 6 αγωνιστικών. Αντίθετα, η Κασίμα πορεύεται με μόλις 1 νίκη στα 5 πρόσφατα. Επανέναρξη στη Νορβηγία, με τη Λίλεστρομ να «μετρά» 4 νίκες στα 5 τελευταία και να φιλοξενείται από την ουραγό Σάντεφιορντ, που προέρχεται από 9 σερί ήττες. Εφτασε η ώρα για την πρώτη νίκη της νεοφώτιστης και ουραγού Τζόινβιλ. Η Γκοϊάς παίζει αντιποδόσφαιρο, «μετρά» 7 στα 7 Under, δεν πείθει με τις εμφανίσεις της.

Φουλ του Χ
183 ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ – ΠΑΡΑΓΟΥΑΗ 3,20
166 ΣΑΝΤΟΣ – ΚΟΡΙΝΘΙΑΝΣ 2,95
273 ΧΑΦΝΑΡΦΙΟΡΝΤΟΥΡ – ΜΠΡΕΪΝΤΑΜΠΛΙΚ 3,60

Τελευταία αγωνιστική στους ομίλους του Κόπα Αμέρικα, με το ντέρμπι Ουρουγουάη – Παραγουάη να ξεχωρίζει. Εμφανής η απουσία του Σουάρεζ στην «σελέστε», σκληροτράχηλο το σύνολο του Ραμόν Ντίας. Ισοπαλία με παράδοση στο ντέρμπι Σάντος – Κορίνθιανς στη Βραζιλία. Τέσσερα από τα έξι τελευταία παιχνίδια στο Σάο Πάολο, έληξαν ισόπαλα (ανεξαρτήτως διοργάνωσης). Οι γηπεδούχοι «μετρούν» 3 μοιρασιές στα 4 πρόσφατα. Ντέρμπι κορυφής στην Ισλανδία, η αήττητη Μπρέινταμπλικ μπορεί να πάρει αποτέλεσμα από την πρωτοπόρο Χαφναρφιορντούρ.

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.