Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > «Mύρισε χειμώνας»

«Mύρισε χειμώνας»

Grêmio-x-Atlético-PRΜπορεί να ακούγεται οξύμωρο, αλλά στο κουπόνι του στοιχήματος «μύρισε χειμώνας».Έχουμε πρεμιέρα σε πολλά ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, την είσοδο νέων, στα πλαίσια της προσφιλούς τακτικής του ΟΠΑΠ το τελευταίο διάστημα,αλλά και την πιο σημαντική φάση στο Gold Cap όπου μπήκαμε στην φάση των νοκ άουτ αναμετρήσεων.

Οι νέες αφίξεις στο κουπόνι αφορούν τα πρωταθλήματα Ουκρανίας,Ουγγαρίας,Ρουμανίας,Σερβίας,Σλοβενίας, Βουλγαρίας και Σλοβακίας, ενώ ξαναρχίζουν Ρωσία,Ελβετία,Δανία και Πολωνία.

Ο ΟΠΑΠ είχε προ διαθέσει το στοιχηματικό κοινό για ένα κουπόνι μαμούθ στις αρχές του Αυγούστου, το οποίο θα διαθέτει προς στοιχηματισμό και νέα αθλήματα (πόλο, χάντμπολ, βόλει κλπ, ενώ η ματαίωση του σχεδίου για τα φρουτάκια, οδηγεί τον οργανισμό στην τοποθέτηση τάμπλετ οθονών στα πρακτορεία με πιο λάιτ παιχνίδια.

Όπως και να έχει και ενώ το σχέδιο είναι σε εξέλιξη, το μόνο σίγουρο είναι ότι το τοπίο από τις αρχές του φθινοπώρου θα είναι εντελώς διαφορετικό,παρά τις όποιες παρενέργειες έχουν δημιουργηθεί με την επιβολή της τραπεζικής αργίας. Ένα σοβαρό πρόβλημα που παρουσιάστηκε αυτές τις ημέρες με την αδυναμία είσπραξης των μεσαίων και μεγάλων κερδών από τους παίκτες λόγω αδυναμίας των τραπεζών αμβλύνεται κάπως με την αύξηση ορίου πληρωμής από τα πρακτορεία στα 1500 ευρώ.

Τέλος στην τελική ευθεία είναι και η νέα πραγματικότητα στο ιπποδρομιακό στοίχημα στο οποίο ο ΟΠΑΠ έχει σχέδιο να αναδιαρθρώσει το παιχνίδι και να το κάνει ελκυστικό για το κοινό με καινοτομίες που θα έχουν σκοπό να το βγάλουν από το τέλμα στο οποίο έχει περιέλθει το τελευταίο διάστημα.

Bet Dna
Λογικό φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου στην Ελβετία η Βασιλεία σε απόδοση μόλις 1,38, ακολουθεί η Γιουνγκ Μπόις με 4,25 και η Ζυρίχη στο 18,00.Στην Δανία ο πρώτος λόγος δίνεται στην Κοπεγχάγη σε απόδοση 2,05 και ακολουθεί η Μίντιλαντ με 2,50 και η Μπρόντμπι στο 7,35.Για την Ρωσία το πρώτο φαβορί είναι η παντοδύναμη Ζενίτ σε απόδοση 1,75 με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας να ακολουθεί στο 6,25 και την τριάδα να κλείνει στο 10,00 η Ντιναμό Μόσχας.

Τα στάνταρ

190 ΚΑΛΜΑΡ – ΦΑΛΚΕΝΜΠΕΡΓΚ 1 1,50
194 ΝΤΕΓΚΕΡΦΟΡΣ – ΒΑΡΝΑΜΟ 1 1,55
274 ΜΑΤΣΟΥΜΟΤΟ Γ. – ΚΑΣΙΜΑ 2 1,70

Η Κάλμαρ απέχει από τις νίκες εδώ και 5 αγωνιστικές, με συνέπεια να βρίσκεται 3 βαθμούς πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού. Σε αυτήν είναι η Φάλκενμπεργκ, που «μετρά» 3 ήττες στα 4 τελευταία και είναι αδύναμη εκτός (1-1-6). Στη Β’ Σουηδίας, η Ντέγκερφορς είναι πανίσχυρη εντός (4-2-1) και παραμένει στο «κόλπο» της ανόδου. «Μετρά» 3 σερί νίκες, σε αντίθεση με την Βάρναμο (4 σερί ήττες), που έχει 1 νίκη σε 9 αγωνιστικές. Επτά σερί ήττες για την ουραγό στην Ιαπωνία, Ματσουμότο, ευκαιρία για την Κασίμα.

Τα καλοπληρωμένα

250 ΦΛΑΜΕΝΓΚΟ – ΓΚΡΕΜΙΟ 2 2,90
258 ΟΕΣΤΕ – ΑΜΕΡΙΚΑ ΜΙΝ. 2 2,10
306 ΒΑΑΣΑ – ΡΟΒΑΝΙΕΜΙ 2 2,05

Η Γκρέμιο πορεύεται με 6 νίκες σε 7 αγωνιστικές και βρίσκεται σε απόσταση βολής από την κορυφή. Αντίθετα, η Φλαμένγκο προβληματίζει, καθώς εντός έδρας έχει απολογισμό 1-1-4. «Αδικούνται» οι φιλοξενούμενοι από τις αποδόσεις. Σε δαιμονιώδη φόρμα η Αμέρικα Μινέιρο, έχει υποστεί μόλις 1 ήττα στα 10 πρόσφατα, «έπιασε» την κορυφή στη Β’ Βραζιλίας. Δεν πείθει η Οέστε. Η Ροβανιέμι προέρχεται από τη νίκη στο ντέρμπι με την Ελσίνκι, «τρέχει» αήττητο σερί 10 αγώνων, σε περίπτωση που περάσει νικηφόρα από την Βάασα, ανεβαίνει στην κορυφή.

Φουλ του Χ

229 ΖΥΡΙΧΗ – ΓΙΟΥΝΓΚ ΜΠΟΪΣ 3,25
240 ΚΡΙΣΙΟΥΜΑ – ΜΠΑΪΑ 2,85
256 ΚΟΡΙΝΘΙΑΝΣ – ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΙΝ. 2,95

Πρεμιέρα στην Ελβετία, με το παιχνίδι ανάμεσα σε Ζυρίχη και Γιούνγκ Μπόις να ξεχωρίζει. Ανέτοιμες οι δύο ομάδες, πρωταρχικός τους στόχος να αποφύγουν την ήττα. Από αγώνες Κυπέλλου μεσοβδόμαδα, προέρχονται Κρισιούμα και Μπαΐα στη Β’ Βραζιλίας. Κούραση και απουσίες θα παίξουν σημαντικό ρόλο σε αμφότερες, περιμένουμε «κλειστό» ματς, που δύσκολα θα «ξεφύγει» από την ισοπαλία. Η Κορίνθιανς «μετρά» 5-0-1 εντός, η Ατλέτικο Μινέιρο έχει υποστεί 1 ήττα σε 10 ματς, ρίσκο στην ισοπαλία.

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.