Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > Σκανδιναβικά, αλλά και λάτιν

Σκανδιναβικά, αλλά και λάτιν

partido Morelia vs Veracruz en el torneo de Copa MX clausura 201Προσφέρει επιλογές το σημερινό κουπόνι, με έντονο το σκανδιναβικό (Δανία, Σουηδία, Ισλανδία) και το λάτιν (Αργεντινή, Μεξικό) στοιχείο.

Ο νέος προπονητής της Ουράλ, Βίκτορ Γκοτσαρένκο, αντιμετωπίζει την πρώην του ομάδα Κουμπάν (ντεμπούτο στον πάγκο ο Ντμίτρι Κοκλόφ).

Αλλαγή είχαμε και στην τεχνική ηγεσία της Ααλμποργκ (υποδέχεται την Εσμπιεργκ). Ανέλαβε ο Λαρς Σόντεργκααρντ (διατέλεσε πέρσι στη Σοντέρισκε).

Το Σούπερ Καπ Μεξικού, Πουέμπλα – Μονάρκας διεξάγεται στο Ντάλας των ΗΠΑ. Μονό το ματς, παράταση και αν χρειαστεί πέναλτι (αμφότερες άλλαξαν προπονητή).

Επιθετικό πρόβλημα αντιμετωπίζει η Εστουδιάντες (παίζει εκτός με Κρουσέρο), μετά από τις αποχωρήσεις των φορ Καρίγιο (4 γκολ) και Ντ. Βέρα (2 γκολ).

Για το ίδιο πρωτάθλημα, η Ουνιόν Σάντα Φε ανακοίνωσε τον επιθετικό Ριάνιο, ως αντικαταστάτη του Τριβέριο (9 γκολ).

ΠΡΟΤΑΣΗ
Δεδομένο το ρίσκο στο σημερινό πρόγραμμα και θα το πάρουμε με την ισοπαλία στην αναμέτρηση που κλείνει το πρόγραμμα της πρεμιέρας στην Δανία. Με νέο προπονητή αλλά χωρίς να έχει αναπληρώσει τα κενά που άφησαν οι παραχωρήσεις βασικών παικτών η Ααλμποργκ, θα πάμε με το «Χ» στο ματς με την Εσμπιεργκ. Την διπλή ευκαιρία Χ2 θα πάρουμε στο Κουμπάν – Ουράλ και τα 2-3 γκολ στο Χιμνάσια Λα Πλάτα – Γοδόι Κρουζ.

372 ΑΑΛΜΠΟΡΓΚ – ΕΣΜΠΙΕΡΓΚ Χ 3,20
372 ΚΟΥΜΠΑΝ – ΟΥΡΑΛ Χ2 1,78
378 ΧΙΜΝΑΣΙΑ Λ.Π. – ΓΟΔΟΙ ΚΡ. 2-3 G 1,70

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.